DNEVNI HOROSKOP ZA 28. APRIL: Kome novi posao, a kome briga oko para

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Trudite se da postignete nešto što ste sebi zacrtali kao cilj a u stvari vam to nije neophodno možda. Imate način da se afirmišete na način koji je lakši od onog koji ste trenutno pokušali. Vaši ciljevi su visoki i vi ćete biti spremni da ako treba obnovite saradnju sa strancima ili osobama na položaju samo da biste postigli cilj.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ne sagledavate realno situaciju u kojoj se nalazite. Imate potrebu da dođete do nekog ekstra novca, ali vam to ne polazi za rukom ako zavisite od osoba sa kojima ne možete da nađete zajednički jezik. Mars u konjukciji sa Saturnom u Strelcu donosi pomalo sumorno raspoloženje zbog vanrednih troškova.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Mars i Saturn u Strelcu nalaze se u napetom aspektu sa Neptunom i to je dovoljno da nemate dobru koncentraciju. Trudite se da postignete mnogo a svesni ste rivala i svega što vas opterećuje. Nemojte previše sebe kritikovati za promašaj, a ni druge ako vas ne vole, možda ste previše nametljivi.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Niste spremni da napravite ustupak čak ni ako vam bude predočeno da grešite. Trebalo bi da se mnogo više bavite svojim ličnim ambicijama nego potrebama da zadovoljite poslovne partnere ili da im date lažne nade da ćete postupiti po njihovoj volji. Ako vas poslovni ili ljubavni partner kritikuju ili potcenjuju, nemojte zbog toga patiti, radite po svome.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Nalazite se u stanju pojačanog adrenalina. Vaš doživljaj stvarnosti nije realan, istovremeno ste na nekog ljuti i imate potrebu da nastavite neki oblik saradnje. Niste sigurni da li vam je Bik naklonjen ili ne, naročito ako ste rođeni u julu. Nemojte pristati na nešto što bi se moglo podvesti pod neku vrstu ucene ili nametanja uslova koje znate da ne možete da ispunite.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Naglašeno astrološko polje inostranstva donosi nove ideje u vezi sa poslom koji biste mogli vrlo brzo započeti, uglavnom zahvaljujući nečijoj pomoći. Dobijate poziv za sastanak na kome ćete sresti osobu koja vam se udvara, moguće Škorpiju ili Jarca. Poverljiv razgovor će vam mnogo toga razjasniti.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Venera, vladalac vašeg znaka, sprema se da uđe u znak Bika što bi moglo da vam donese neke nove poslovne šanse. Verujete da ćete moći da uz pomoć jednog Ovna ili Strelca uspostavite potrebnu komunikaciju sa nekim na koga ste oduvek mogli da računate. Nemojte insistirati na saradnji sa vatrenim znacima.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Naglašeno astrološko polje novca, posla ali i komunikacije, partnerskih odnosa, donosi susrete koji bi mogli pomalo komplikovati vašu trenutnu situaciju, naročito ako ste već s nekim u konfliku. Sebe opterećujete nepotrebnim brigama. Problem cam mogu rešiti Lav ili Jarac.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ako budete promenili taktiku koju primenjujete na one koji vas nerviraju, moguće da ćete uspeti da uradite nešto dobro i za sebe i za svoje bližnje. Situacija će se okrenuti u pozitivnom pravcu, naročito ako ste se raspravljali oko nekih nebitnih pitanja.Trudite se da povratite naklonost jedne Škorpije.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Osećate se prijatno u društvu Device ili nekog Raka koji vam ukazuje na greške koje ste skloni da pravite, posebno kada je u pitanju neko na koga ne možete da se oslonite. Moguće da se radi o vašim neispunjenim očekivanjima. Susret sa Škorpijom donosi razrešenje dilema.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Verujete da ćete uspeti da organizujete svoj život tako da može da vam ostane dovoljno vremena i za susret sa onima koji će vam se javiti sa željom da se vidite. Najverovatnije se radi o osobama koje žive u inostranstvu a privremeno su u vašem gradu. Pokušajte da budete mnogo prilagodljiviji kada je u pitanju jedan Ovan.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naglašeno astrološko polje karijere i donosi nove obaveze ali vi ćete zahvaljujući dobrim organizacionim sposobnostima biti u stanju da sve završite. Osećate se prijatno u društvu Jarca, Škorpije i Ribe koji su spremni da sa vama negde izađu u provod. Moguć poziv od dugogodišnjeg prijatelja.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još