SEKSI HOROSKOP: Ribi sisajte nožne prste, Vagu stisnite za guzu

OVAN
Erogene zone im se nalaze, nećete verovati, na licu! Nežno dodirivanje lica, poigravanje s kosom i dahtanje u uvo - BINGO! Seksualna zver je probuđena!

BIK
Dovoljno je samo da mu se približite i zagledate u vrat, i telo Bika će zadrhtati. Ljubite ih svakako - nežno, strastveno, samo nemojte mu sisati kožu na vratu, to ne vole.

BLIZANAC
Prsti i dlanovi su erogena zona za ovaj znak. Obožavaju kad im partner sisa prste ili im vlažnim poljupcima miluje dlanove. Unutrašnja strana nadlaktice je takođe pogodak.

RAK
Usne. Strastveni poljupci probudiće erupciju uzbuđenja kod muških i ženskih Rakova. Ako, pride i malo grickate usne, lako je moguće da dožive i orgazam.

LAV
Lavove pale dodiri na donjem delu leđa. Senzualni dodiri koji nagoveštavaju da ćete ruke spustiti malo niže, nateraće ih da zastenju od uzbuđenja.

DEVICA
Stomak je definitivno najosetljiviji deo tela kod ovog horoskopskog znaka. Krenite laganim pokretima i pojačavajte intenzitet. Poljupci neka budu vlažni i strastveni.

VAGA
Vage obožavaju kad ih zgrabite za guzu! Prvo nežno stavite dlanove na oba donja obraza i pojačajte pritisak, a zatim ih snažno privucite sebi. Biće na korak od vrhunca.

ŠKORPIJA
Sa Škorpijama ne morate mnogo da mozgate, jednostavno spustite ruku dole, dodirujte ih po genitalijama i pola posla ste obavili. Obožavaju oralni seks.

STRELAC
Unutrašnjost butina je vrlo osetljiva zona za ovaj horoskopski znak. Nežno ih milujte u predelu bedara, povremeno ovlaš prstima pređite preko genitalija.

JARAC
Erogene zone su im leđa i unutrašnja strana kolena. Vole kad ih telom dodirujete, muškraci kad žene prislanjaju grudi na njihova leđa, a žene uzbuđuje lizanje kolena.

VODOLIJA
Perverzne Vodolije uzbudićete ako im dodirujete, nećete verovati, članak i list noge. Dodir mora biti snažan, gotovo dominantan. Učinite da požele da vam se pokore.

RIBE
Topala su slaba tačka ovog znaka. Poljupci, lizanje, sisanje nožnih prstiju dovodi ih do ludila. Nakon nežne predigre, blago ih gricnite! Zastenjaće od uzbuđenja.

Pogledajte još