GOGA DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG LEPOG MIĆE: On je jedan monstrum od čoveka

Lepi Mića tokom suđenja Gogi Aleksić i Ceci Jovanović nije mogao da se suzdrži od komentara o go-go plesačici pa je odlučio da joj u lice kaže sve što misli o njoj.  On je bio totalno izbačen iz takta plesačicinom pričom i tada je stao u odbranu Cece. Mića nije birao reči kojima će uvrediti Gogu:

– J*bala si se u poljskom WC-u koji je pun bakterija i g*vana, p*šala si i nisi oprala svoju p*čku, nemaš prava ništa da kažeš. P*čka ti smrdi na g*vna! Tvoja prljavština je toliko velika… Tvoja zaljubljenost u Filipa te košta obraza. Ti si prljava duša, prljavo stvorenje, prljava zlobnica! Ceca je za tebe dama! Sram te bilo ološu jedan smrdljivi, g*vno jedno smrdljivo! Opet ćeš se u četvrtak j*bati sa kim stigneš! – urlao je pevač na Gogu.

Zbog cele situacije suđenje je bilo završeno u rekordnom roku, a Goga je u suzama izašla na dvorište.

Goga je toliko bila potrešena da niko nije mogao da je smiri.  Zorica Marković Keva, Milan Đorđević Crni i Marija Ana Smiljanić su pokušavali da joj objasne da ne treba sebe da crpi zbog takvih ljudi i situacija, ali Goga se toliko uzrujala zbog stanja svoje majke da nije mogla da prestane da plače.

Izvor: NaDlanu.com
Foto: Printscreen

Pogledajte još