KAD SEKS POSTANE NOĆNA MORA: Žvaka na stidnim dlačicama, oral od 60 minuta i ostale gadosti

Pet centimetara

On je divan, šarmantan, pravi baja, ima dobar posao, vozi odličan auto i zasmejava te. Pomisliš – ON JE TAJ! Nakon romantične večere završite kod njega u krevetu. Skidate se lagano, ljubite, mazite, a onda zavlačnite ruku u njegove bokserice. Nadate se “veličini”, kad on bedak… I to od 5 centimetara. WOW. Možda ipak nije čovek tvog života.

Završilo se pre nego što je počelo

Mazite se, ljubite, akcija odmiče kako treba. Ipak, “lopta nije ušla u koš”. Mali je bio neposlušan pa je završio i pre velikog ulaska. Bedak na kvadrat!

Svađa s penisom

Dobro, svakome se dogodilo, ako nije, dogodiće se. Očekivli ste vatromet, a dobili ste njega kako se svađa s penisom koji ga je izneverio . Hm…

Sat vremena oralnog seksa

Odlučila si da mu pružiš oralni seks za pamćenje. I ma koliko se trudila, ma koliko si priručnika o oralu pročitala, on ne uspeva da svrši. I to traje, 5, 10, 15… 30 minuta… Nastavlja se, vilica te izdaje… Sat vremena… Devojko odustani, nije do tebe.

Kad žvakaća guma završi tamo gde nije trebala

Pre nego što ti on siđe dole, postaraj se da izbaci žvakaću gumu iz usta, kako ne bi završila na tvojim stidnim dlačicama. Verujte, znamo šta govorimo.

Izvor: nadlanu

Foto: Yayimages