DNEVNI HOROSKOP ZA 29. APRIL: Ko će da menja posao, a ko da dobije nasledstvo

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Očekujete vesti od neke Vodolije ali zbog napetog aspekta između Venere u vašem segmentu novca i posla i tranzitnog Meseca segmentu prijatelja i društvenog života. Verovatno će vas neko pozvati u veće drušvo gde možete sresti interesantne ljude sa kojima ćete imati o čemu da pričate.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Venera je ušla u vaš znak i donosi dobru energiju, ideje i nove saradnike. Pod nepovoljnim ste uticajem retrogradnog Merkura i retrogradnog Marsa zbog čega bi trebalo da budete mnogo uviđajniji prema potrebama drugih ljudi. Možete dobiti interesantan poziv od Jarca ili Škorpije.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Povoljan je dan za se pozabavite detaljno problemom koji se odnosi na poslovne odnose ili na neki susret između vas i neke druge osobe ali ne sa Bikom ili Devicom. Možete stupiti u intelektualn konflikt ili sukob zbog naglašene volje kako vaše tako i partnera. Dobijate vest od Riba.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Imate mogućnost da se dogovorite u vezi sa nekim novcem koji vam duguje neki vazdušni znak. Trudite se da budete fer prema svima ali vam poslovni partneri verovatno neće reći istinu do koje vam je stalo.Nemojte se previše nervirati ako Jarac ili Ovan ne budu ispunili neka obećanja koja su vam dali.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Napet aspekt između Venere i Meseca donosi velike tenzije na poslovnom planu. Situacija na poslu će biti vrlo izazovna što će samo podsticati ašu ambiciju, što vas drugi budu više ograničavali, to ćete biti ambiciozniji.Pokušavate da nađete način kako da nekog ubedite u ono što želite. Imate mogućnost obnove poslovnog odnosa sa Strelcem.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Dobro se pazite starijih, iskusnijih saradnika koji će pokušavati da vas nagovore da radite za njih. Kao posrednik možete se pojaviti neka tamnokosa žena. Rad sa ženama, ma kog pola da ste, mnogo će vam više ići od ruke, naročito ako se radi o Škorpiji, Raku, Jarcu ili Ribama. Jedna Vodolija može biti prilično neprijatna prema vama.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Možete doći u iskušenje da uložite novac u neku nekretninu, stan ili vikendicu, ili privatni biznis i za to ćete imati pordšku članova porodice. Ako ste mladi, roditelji će vas podržati po tom pitanju.Takođe postoji mogućnost da pređete u neku veliku firmu koja traži nove kadrove. Imaćete naporan dan.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Astrološko polje posla i novca je naglašeno tranzitom Marsa a polje privatnog posla tranzitom Meseca i brojnih drugih planeta zbog čega ćete najverovatnije imati mogućnost da vodite brojne razgovore sa osobama koje će vam nuditi rešenje za vaše probleme. Situacija nije sjajna, naročito ako imate finansijske probleme ili ste opterećeni kreditima.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Aranžmani sa strancima donose konkretne rezultate, ali se dobro pazite onih koji pokušavaju da vam nametnu svoja rešenja, onih koji su prilično svojeglavi i nemaju sluha za vaše ideje.Trebalo bi da se usredsredite na ostvarenje svojih ličnih, davno zacrtanih ciljeva, naročito u radu sa Vodolijom.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Skoro ceo dan je posvećen pregovorima u vezi sa nekim novim poslom koji bi mogao da bude izvor novih prihoda. Potrebno je da se maksimalno posvetite nekom poslu koji će vam omogućiti da obnovite saradnju sa jednim Ovnom ili Škorpiji. Moguća povoljna vest od Vodolije.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi u svakom pogledu, koliko zahvaljujući vašim ličnim naporima, toliko i zahvaljujući podršci pretpostavljenog ili starijeg člana porodice. Kreativnost će doći do punog izražaja ako pristanete na predlog jednog Raka ili Jarca kojima se dopadaju vaše ideje.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Nemojte olako ulaziti u neke nove aranžmane ili davati obećanja u vezi sa poslom koji vas u stvari mnogo i ne interesuje. Mesec u Vodoliji i Pluton u Jarcu vas čine buntovnim ali i opreznim u radu sa Rakovima i Škorpijama kao i sa ponekom Devicom. Intuicija vam je najjače oružje protiv sopstvenih grešaka.

Izvor: Conopljanews

Foto: arhiva Nadlanu

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.