GOSSIP GIRL: Kad anđeli kuntaju

Mislim ja nisam sumnjala u vas od starta, al isto tako sam se jako bojala povratka na mesto zločina posle duže pauze. Znate ono, ovo je neko drugo vreme koga briga šta tamo neka klimakterična baba se*e o nekim tamo fiktivno poznatim likovima.

Nego, da krenemo redom.

Za ovaj petak plan i program nalaže, dva fudbalera, jednu popularnu kreštalicu, manekenku popularniju po nasrtanju na onu stvar poznatih i bogatih dečaka, i muzčku pop zvezdu poznatiju po vrckanju nego pevanju.

Jel se sećate onog igrača najvažnije sporedne stvari na svetu, što nije hteo da peva himnu pa je dobio nogu iz repke? E izgleda će Ljakse brzih dana da od ćaleta fasuje nogu i iz porodice ako ne promeni neke stvari vrlo bitne za taticine tradicionalne poglede na porodične vrednosti i uverenja. Čitali ste sigurno o tome kako je naš dragi bivši reprezentativac u velikoj ljubavi sa manekenkom Sojkom koja je poznata po nasrtanju na onu stvar isključivo – pod jedan poznatih i pod dva bogatih momaka poređanih tim redosledom. Fikret sinak naše velike zvezde tetke Fate, pa nedugo posle nesuđena i večitom luzeru našeg belog sporta zvaćemo ga Trojan.
Ljubav je stvarno velika ono klinci su se baš našli za sve pare, ustvari on je našao nju a ona njegove pare al who cares ako ono i hemija rade, zar ne?

Upćeni u ovu priču tvrde da su Ljakse i izabranica srca njegovog baš ono ko Ðastin i Selena, ali da Ljakseovom ćaletu odnosno Ljaksetu senioru nisu baš sve na broju zbog te ljubavi. Naime, Ljakse senior se na sve moguće načine trudi da prekine ovu ljubav jer Sojka nije njine gore list nego naše gore listi. Ako baš hoćete u detalje i uglavu bez uvijanja, Ljaksetu senioru smeta što je Sojka “Vlahinja” kako reče onomad Lauševa mama u “Nožu”, a Ljakse junior bi da se ženi i pravi sitnu decu koju bi Sojka čuvala kod kuće i pazila da ne kake po persijskim tepisima od par soma jura. Šta će biti videćemo, ali poznajući ove balkanske seljobriti mentolitete verujte mi tu će da izbije internacionali kuršlus koji ni Ljaksetov prezimenjak političar ni njegov koalicioni partner Vulfi zajedno neće moći da reše.

Evo i jednog besplatnog saveta Ljaksetu senioru – neka okrene Titanovog ćaleta Mrguda, on će da mu ispriča kako mu je onomad pošlo za rukom da se kurtališe Sose koja te 2009. ozbiljno nasrtaše na mlađanog Titana još dok nije bio No 1. kao sada.

Mrgud je kažu zapretio Sosi nekim kompromitujućim snimcima a sve da se snajka okane ćorava posla i mlađanog Titana, a onda ga je ova ucenila kako će da obelodani njegovu vezu sa modnom dizajnerkom Frau pa se ovaj primirio, ponudio Sosi kešovinu i rešio problem.

I dok se Ljakse bori sa ćaćom, na drugom kraju sveta u rumunskom komšiluku naš takođe poznati orlić zvaćemo ga Vule Sale muku muči sa ženom i familijom.

Svi znate da ga je mladog zelenog i neiskusnog safatala poletna glumica Sofija i izrađala mu silnu decu. Svi sigurno znate da bez obzira što su srećni i zaljubljeni sa gomilom sitne dece ipak se još nisu uzeli a zašto se nisu uzeli, ko bi to mogao da zna nego vaša Gossipica.

Kako je meni šapnuo golub koji je ovu ekskluzivnu informaciju nosio preko sedam brda, sedam mora, planina, dolina o šuma roditelji Vuleta Saleta nikako ne žele da se njihov jedinac oženi svojom velikom ljubavi koja igra na daskama koje život znače. Od starta nisu bili u fazonu da im Sofija bude snajka ali kad je već počela da rađa naslednike nisu mogli nazad. Porodica funkcioniše po principu ti mali ćeš da trčiš za loptom i izdržavaš svoju ženu i sitnu decu, a ona će da ih odgaja ali od svadbe nema ništa jer porodici ne pada napamet da kad se budu raskantavali Sofija i Vule Sale dele veliku imovinu zato što Sofija ima troje sitne dece. Gde se to uklapa sa hrišćanskim moralom Vuletove majke Svetice to znaju samo možda oni anđeli što kuntaju.

Nego jel klikate po Jutjubu Senoritu, onu jednu vrckavu zvezdu velike treš produkcije u vlasništvu Ćore i tete Fate?

E Senorita ima zagondžiju i to ozbiljnu estradnu facu na koju žene otkidaju, doduše srećno oženjenog sa decom ali gde čeljad nije besna ni kuća nije tesna. Kako moji izvori kažu nije taèno da Senorita ne može da nađe dečka, nije tačno ni da je naklonjena ženama a nije tačno ni da je bila sa kolegom pobednikom istog onog takmičenja preko kog je ona postala zvezda. Sve je to planski plasiran marketing da se sakrje velika ljubav sa zagodžijom koji peva onu neku poplavu od alkohola što ima neke silne preglede na Jutjubu milionske.

Eto deco moja draga, to vam je to za danas. Idem Log Out i čitamo se ponovo u petak sad moram da farbam jaja. Ljubi Gossipica da pukne, ae zdravo!

XoXoXoXo

GG

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.