NEOČEKIVANI OBRT: Na koji način je Zoran umešan u ubistvo

Naime, kako se poslednjih dana stekao utisak da muž ubijene zna ko je presudio njegovoj ženi kao i da to ne sme da kaže, inspektori su počeli da češljaju i sve njegove poznanike i poslovne saradnike.

– Tragajući za dokazima poslednjih dana proveravaju se Zoranovi saradnici iz javnog života, ali i poznanici. To se sve radi kako bi se proverilo da li je neko iz osvete Marjanoviću ubio ženu koju je voleo. Policija će razgovarati i sa ljudima sa estrade. Proveravamo da li je Zoran nekome nešto dugovao. Pitali su ga da li sumnja na nekoga, ali je on, da li zbog sedativa, straha ili iz neznanja, sve to demantovao – objašnjava sagovornik, koji ne negira da bi Zorana ponovo mogli da privedu u policiju na informativni razgovor, a možda i celu porodicu Marjanović.

U domu Marjanovića juče je bila prisutna nervoza. Za koji dan će biti mesec dana kako je ubijena Jelena. Na početku su bili raspoloženi za saradnju sa novinarima, a juče su medije optužili da su ih satanizovali i upropastili im živote.

Na šta ovo liči? Mi živimo kao u logoru, ne možemo napolje da izađemo. Zbog obeležja da smo satanisti sad treba neko nožem da nas napadne? Dvadeset i pet dana ste ovde, niko ne može normalno da živi – priča Vladimir Marjanović, i dodaje:

– Ja ću ovo izdržati, i Jana i moja porodica će izdržati… Nosićemo svoj krst!

Strpljenje gube i komšije. Svakodnevno je veliki broj policajaca oko njih, a pomaka nema. Kažu da dvadeset i više dana žive u agoniji.

S druge strane, policija zasad, barem zvanično, nema nijedan trag koji bi sa sigurnišću ukazao ko je ubio Jelenu Marjanović na nasipu u Borči.

Izvor: Informer

Foto: Printscreen

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.