SKANDAL U FRANKFURTU Zbog Zorice i Kemiša let kasnio sat vremena

Njih dvoje uvek skreću pažnju na sebe, svojim neobičnim stajlingom, izjavama da će ona biti ministarka kulture, time što su uvek zajedno.

Zorica je čak i ispričala kako bez njega baš nigde ne ide. Ne daj bože da je na nekom aerodromu sama, kaže, odmah bi se izgubila.

Možda bi bilo bolje da je pre dva dana bila sama na frankfurtskom aerodromu. Jer je zbog nje i Kemiša joj, avion na letu Frankfur-Beograd kasnio čitav sat! Ali šta je tu je, zajedno su, pa zajedno! I, eto frke! Ko Živka ministarka, svi da je čuju, Zoka je napravila haos u avionu! Stjuardese - nemoćne, kažu očevici!

U želji da čuju šta se dogodilo "Blic" je pozvao bračni par Aranđelović - Brunclik.

- Ma, ko vam je rekao da smo mi zadržavali let? To nisu tačne informacije. Na aerodromu u Frankfurtu je štrajk i došlo je do duplog čekiranja mesta. Na našem mestu je već sedeo neki par i šta je trebalo mi da uradimo? Šta? Da im sednemo u krila? Nisam verovao da će mi se takva stvar desiti na frankfurtskom aerodromu, stvarno nečuveno! Zahtevali smo de se situacija reši, samo to - rekao je Miroljub.

Na pitanje zar ne bi poštedeli sebe problema da su putovali biznis klasom, Kemiš je zaključio:

- Mi uvek uzimamo ekonomsku klasu - rekao je Kemiš.

Da je avion kasnio sat vremena zbog Zorice Brunclik potvrdio je gej aktivista Predrag Azdejković koji je na svom Fejsbuk profilu to i napisao i izazvao vrlo duhovite komenate, ne zalazeći u detalje kakav su konkretno problem napravili ovo dvoje.

„Red je, ministarka je u pitanju ...“, glasio je jedan od komentara, aludirajući na Zoričinu želju da postane ministarka kulture. Drugi komentar se odnosio na boju pevačicine kose: „Da nije Zorica zaboravila periku?“.

- Sedeo sam iza njih i nisam najbolje čuo o čemu se radi, ali shvatio sam da oni zadržavaju let. Žučno su se raspravljali sa stjuardesama, tražili su da razgovaraju i sa kontrolom letenja... Mislim da im je neko seo na mesta. Pedeset minuta je kasnio let, pedeset minuta smo proveli u avionu na frankfurtskom aerodromu - objasnio je Predrag Azdejković kako je kada se nađeš u avionu sa Zoricom i Kemišom.

Izvor: Blic

Pogledajte još