ZA OVIM ČOVEKOM TRAGA MUP: Misteriozni biciklista sa nasipa

Dan posle objavljivanja foto-robota bicikliste sa nasipa za kojim policija traga zbog eventualne umešanosti u ubistvo Jelene Marjanović, Kurir je došao i u posed snimka na kojem se vidi ovaj mladić!

Muškarac na biciklu star oko 30 godina, u duksu s kapuljačom, odgovara opisu koji smo juče objavili, a njegovu sliku skinutu s jedne od kamera kod nasipa policija je proteklih dana pokazivala meštanima.

Susret na nasipu

Misteriozni biciklista je u nedelju 3. aprila oko 10.15 časova, oko tri sata pre pronalaska tela Jelene Marjanović, prolazio delom nasipa na kojem je pevačica nestala dan ranije i na kojem je najverovatnije ubijena.
– Pojavio se niotkuda i naleteo na policajca koji je obezbeđivao nasip, pa ga je on zaustavio. Taj mladić je tražio da ga odmah puste. Policajac mu je rekao da je ceo kraj blokiran zbog potrage za nestalom ženom – kaže naš sagovornik i dodaje:
– Policajac mu je tražio dokumenta, a on je odgovorio da nema ništa kod sebe. Potom ga je pripadnik MUP pustio uz upozorenje da vodi računa gde vozi i da sluša instrukcije patrola, koje su tada bile opkolile ceo kraj.

Nakon analize ovog snimka naš izvor kaže da ima nekoliko sumnjivih detalja vezanih za biciklistu.

Dragocen snimak

– Ne znamo šta je tražio na tom delu nasipa jer je policija tada uveliko češljala ceo kraj. Nosio je rukavice iako je bilo toplo, a imao je i ranac, koji je, kako se vidi na snimku, bio pun. Nije imao dokumenta i naišao je u veoma osetljivom trenutku, pošto se kasnije ispostavilo da je samo nekoliko sati posle ovog incidenta telo nesrećne žene pronađeno u jednom kanalu kod nasipa.

Sagovornik Kurira naglašava da im je ovaj snimak dragocen jer je prvi koji su imali bio – gotovo neupotrebljiv.
– Snimak bicikliste sa te kamere kod nasipa je mutan i ne vidi mu se dobro lice. Takođe nismo bili sigurni u boju garderobe. Pokazivali smo meštanima tu sliku, ali nije bilo mnogo koristi od nje. Ovaj snimak pomoći će nam da pronađemo tog čoveka i eventualno saznamo.