DNEVNI HOROSKOP ZA 02. MAJ: Ovnovi treba da izbegavaju rasprave, Škorpije očekuje povoljan dan na poslu

OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES

Pod priličnim ste prtisikom da bi trebalo da uradite nešto što se od vas očekuje a tiče se vašim planova u vezi sa nekretninama ili sa privatnim poslom. Ne bi trebalo da ulazite u raspravu sa Rakom, Ribama ili Strelcem jer ste skloni da prihvatate njihove predloge sa izvesnom rezervom.

BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

Sunce u vašem znaku i dalje deluje pozitivno na vas a retrogradni Merkur koji ide u susret Suncu čini vas spremni da se prihvatite nekog novog posla ili da započnete neki kratkoročni posao koji bi mogao biti veoma brzo isplativ, naročito ako se bavite marketingom ili ishod posla zavisi isključivo od vas.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

Niste sigurni da li će jedna Vaga učiniti ono što od nje očekujete ili će biti u stanju da vas možda prevari ili da odloži ispunjenje dogovora. Nemojte se previše brinuti imate zaštitu jednog Lava ali sa Devicom ili Ribama niste u stanju baš da se dobro razumete. Nemojte se raspravljati sa Ovnom.

RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER

Tranzitni Mesec i Neptun pozitivno utiču na vaš znak, naročito ako radite za strance. Retrogradni Merkur može biti pomalo konfuzan u vezi sa vašim poslovnim planovima jer ide u susret Suncu i bićete rastrzani između dva oprečna stava koja imaju vaši saradnici.

LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Moguće da bi bilo najbolje da se vidite sa starim prijateljima koje dobro poznajete i sa kojima već imate jake emotivne i poslovne veze. Danas ćete se suočiti sa vašim inhibicijama ograničenjima koja ste sebi postavili, kao i sa ograničenjima koje vam nameću okolnosti ili vaši nadređeni, vaši šefovi.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Želite da date jasno na znanje ljudima iz vaše okoline da ste zainteresovani za njihovu dobrobit, naročito kada su u pitanju vaši najbliži saradnici i da ćete im pomoći ako im to ikada bude potrebno. I najverovatnije oni misle isto za vas. Potrebna vam je podrška nekog Blizanca ili Lava.

VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Želećete da se oslobodite onih obaveza koje su vam nametnute da biste proširili svoje aktivnosti, tako da možete ići negde gde niste bili i da činite nešto što nikada niste mislili da biste mogli učiniti ranije. Ako ste mladi i angažovani u umetnosti možete doći u konflikt sa onima koji se često ponašaju suprotno od očekivanog.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Dan je povoljan za svaku vrstu timskog rada jer radeći u grupi, naročito u domenu sporta ili umetnosti, osećaćete da je u pitanju zajednički napor od koga svako ima koristi. I to se odnosi naročito na one koji žele dugu uspešnu saradnju sa nekim Rakom ili Ribama.

STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS

Možete se odlučiti da uvećate biznis na račun planova nekih drugih osoba, ne uzimajući u obzir njihove stavove. Izabraćete jedno od dva rešenja, uglavnom na osnovu vašeg temperamenta. Trebalo bi da budete mnogo pragmatičniji, jer pozicija retrogradnog Marsa i Saturna previše opterećuje vašu sujetu.

JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

Osećate se umornim i nesposobnim da budete sebični, bilo ko vas može iskoristiti za svoje interese. Pravite planove kako da reorganizujete vaše dnevne obaveze da biste imali mnogo više slobodnog vremena za vaše sopstvene interese, naročito ako se bavite umetnošću.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

Uticaj tranzitnog Meseca i Neptuna preko Riba može biti veoma optimističan i doneti dobro. Bićete zabrinuti u vezi sa nečim što se tiče dobrobiti vaših saradnika i želećete da date savete onima sa kojima radite, nezavisno od toga da li oni to zaslužuju ili ne.

RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

Tranzitni Mesec preko vašeg znaka donosi mnogo lepih mogućnosti kada su u pitanju umetnost ili sport. Veoma ste popularni i pokušavate da se nametnete nekom koga ne poznajete najbolje ali ste spremni na zajednički rad. Neko će vam ponuditi posao u medijima i vi ćete to verovatno prihvatiti.

Izvor: conopljanews.ne
Foto: arhiva NaDlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.