DNEVNI HOROSKOP ZA 3. MAJ: Izbegavajte Device, nervozne su, a Ovnovi danas ekstra tolerantni

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Trudite se da postignete ono što ste sebi dali kao zadatak i spremni ste da pređete preko mnogo čega da biste ostvarili dobru saradnju sa jednim Rakom, Jarcem ili Blizancima. Imate razumevanja za tuđe slabosti i spremni ste da pomognete Ribama ili Devici.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Trudite se da nađete pri ruci nekom ko bi mogao da očekuje od vas poziv i sa kim ste već imali neku vrstu dogovora. Želite da nađete način da uvećate prihode najverovatnije u radu sa Ribama ili Škorpijom. Mnogi smatraju da ste veoma ambiciozni.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Trudite se da dobijete informaciju o nekom s kim biste najradije započeli posao ili obnovili saradnju. Vodolija vam savršeno odgovara, čak iako se radi o nekom ko je veoma direktan i pomalo nametljiv. Želite da realizujete svoju ideju u vezi sa privatnim poslom a to ne možete sami.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Nekome je potrebno da sa vama uspostavi dobru komunikaciju a vi ste verovatno pomalo uzdržani ili čekate poziv od nekog na koga računate. Trudite se da dobijete potreban novac ili kredit da biste započeli posao od koga biste mogli imati dobru zaradu. Pretpostavljeni vas podržava.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dobro se slažete sa vazdušnim znacima, naročito sa Vodolijom. Vaga bi mogla da vam nametne svoj stav, bilo da se radi o članu porodice ili o pretpostavljenom. Možete imati dobru komunikaciju i sa Strelcem. Ne bi trebalo da se previše opterećujete materijalnim problemima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) – VIRGO

Potrudite se da vas ništa ne iznervira. Nemojte dopusti da vas pitanje novca previše opterećuje. Ne uspevate da budete racionalni iako je Merkur, planeta racionalnog razmišljanja u vašem znaku. Retrogradni Mars u Strelcu donosi sklonost ka nervozi.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tranzit Meseca preko znaka Riba se odražava na odnose sa kolegama, naročito onim koji ne pokazuju disciplinovanost. Možete postići mnogo svojom taktičnošću u poslovnom odnosu sa Bikom a danas je moguć i razgovoro o nečemu što vas posebno može oduševiti, kao naznaka budućeg posla.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Moguće su manje rasprave sa poslovnim partnerim zbog pozicije Marsa i Saturna u Strelcu što vas čini zatovrenim u sebe ali ćete morati da se nekome nađete pri ruci. To je najverovatnije neko iz familije ili vaš pretpostavljeni, ali će vas potražiti zbog privatnih problema.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dobijate priliku da se sretnete sa onima koji su vam dragi i oni će vam omogućiti da nađete neki honorarni posao, moguće da se radi o prijateljima. Ne budite preterano sujetni ili preterano zahtevni po pitanju novca. Nekome se dopadate a to pokazuje na diskretan način.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Odgovaraju vam pozicija Sunca i Jupitera i nećete dozvoliti da vas bilo šta ili bilo ko pokleba u vezi sa onim što nameravate danas da učinite. Ako ste u poslovnoj vezi sa nekim Lavom i jednom Vodolijom, Ovnom ili Jarcem oni bi mogli da utiču na vaše odluke.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Bićete spremni da odgovorite na izazov u okviru neke situacije koja vas u priličnoj meri opterećuje jer ako se radi o pojavljivanju u javnosti to biste najradije izbegli. Ako ne budete želeli da komunicirate sa Lavom ili Blizancima, izvedite to tako da ne primete da vam nije stalo do njihovog društva.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Pogodan dan za one koji žele da se sa vama zbliže ili da se dogovore oko nečega što bi moglo da bude za vas početak novog posla. Neko želi da vas angažuje na poslu koji bi mogao da bude za vas početak unosnog projekta. Prilično ste nepoverljivi prema onima koji vam daju korisne savete.

Izvor: Conoljanews