SEKS UTORKOM: Ove poze danas morate da probate

Da li je seks utorkom nešto drugačiji od seksa drugim danima? Stručnjaci kažui da jeste, a evo i zašto.

Utorkom vam je energija još uvek akumulirana od vikenda, odmorni ste, ali ne i lenji jer vas je već radni ponedeljak pokrenuo na akciju, telesni sokovi se luče punom parom, sve je u spremno za dobar seks! Čak i ako ste prethodni uživali u divljem seksu, to ništa ne smeta. Danas je novi dan, nove poze.

Seks eksperti kažu da najbolje poze, odnosno one u kojima ćete najviše uživati u ovom danu (a kiša je još bonus), su sledeće:

69 – Da, vreme je za dobru staru šezdesetdevetku! Potrudite se da dugo potraje, što se duže oralno zadovoljavate, vrhunac će biti bolji!

Od pozadi – Dali ćete je obaviti u “doggy ” fazonu klečeći, ili ćete ležati potrbuške, svejedno je. Ovo je poza u kojoj dominira muškarac. Žena samo treba da se prepusti. Muškarci ne smeju da zaborave da partnerki rukom stimulišu klitoris tokom ove poze.

Ona gore – Urtorkom ste u punoj snazi, pa zato iskoristite toliku energiju da sebi priuštite vrhunski ergazam. Ovo je dominantna poza za žene, sva kontrola je u njihovim rukama, odnosno u njihovom vaginalnom delu. Određujete ritam koji vam odgovara, kad osetite da ste vi ili on blizu vrhunca, usporite, produžite igru što je duže moguće. Orgazmi koji nastupe posle više od 45 minuta predigre su u najmanju ruku eksplozivni!