ŠIROKE RUKE: Filip kupio Aleksandri poklon vredan 3.000 evra

0

Odlučio da je iznenadi…

Filip Živojinović rešio je da obraduje svoju devojku Aleksandru Prijović, pa joj je kupio psa koji košta 3.000 evra. Pevačica je poželela kućnog ljubimca, a sin Bobe Živojinovića je odmah uslišio njene želje.

“Već dugo Aleksandra želi da ima psa, pomeranca, ali nikako nije mogla da se odluči i kupi ga, jer nije znala kome da ga ostavi kada ode na svirke. Međutim, kako je nekoliko puta pomenula psa, Filip je našao baš takvog kakvog je opisala i iskeširao za njega 3.000 evra. Dogovorili su se da će malu kucu ostavljati u hotel za pse kada nema ko da je čuva”, priča izvor blizak Prijovićevoj za “Alo”.

Čim je dobila psa, Aleksandra se fotografisala sa njim i fotku postavila na društvene mreže.

“Novi član porodice”, napisala je pevačica, a fanovi su odmah prokomentarisali kako je njen novi ljubimac prelep. Da je kučetom oduševljen i Filip potvrđuje snimak koji je okačio na društvene mreže. Na snimku se vidi samo Filipova ruka koja mazi psa.

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su nekoliko meseci u vezi, a dok su boravili u Americi sin Bobe Živojinovića se verio sa pevačicom. Njih dvoje neretko putuju zajedno, a slike postavljaju na društvene mreže čime potvrđuju da su srećni i zaljubljeni. Nedavno je objavljeno i da je Aleksandra trudna, ali par još uvek ne želi da priča o tome.

Ma ja cu da umrem…

A video posted by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

Izvor: Svet.rs
Foto: Instagram

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.