ŠIROKE RUKE: Filip kupio Aleksandri poklon vredan 3.000 evra

Filip Živojinović rešio je da obraduje svoju devojku Aleksandru Prijović, pa joj je kupio psa koji košta 3.000 evra. Pevačica je poželela kućnog ljubimca, a sin Bobe Živojinovića je odmah uslišio njene želje.

"Već dugo Aleksandra želi da ima psa, pomeranca, ali nikako nije mogla da se odluči i kupi ga, jer nije znala kome da ga ostavi kada ode na svirke. Međutim, kako je nekoliko puta pomenula psa, Filip je našao baš takvog kakvog je opisala i iskeširao za njega 3.000 evra. Dogovorili su se da će malu kucu ostavljati u hotel za pse kada nema ko da je čuva", priča izvor blizak Prijovićevoj za "Alo".

(old_image)

Čim je dobila psa, Aleksandra se fotografisala sa njim i fotku postavila na društvene mreže.

"Novi član porodice", napisala je pevačica, a fanovi su odmah prokomentarisali kako je njen novi ljubimac prelep. Da je kučetom oduševljen i Filip potvrđuje snimak koji je okačio na društvene mreže. Na snimku se vidi samo Filipova ruka koja mazi psa.

Podsećanja radi, Aleksandra i Filip su nekoliko meseci u vezi, a dok su boravili u Americi sin Bobe Živojinovića se verio sa pevačicom. Njih dvoje neretko putuju zajedno, a slike postavljaju na društvene mreže čime potvrđuju da su srećni i zaljubljeni. Nedavno je objavljeno i da je Aleksandra trudna, ali par još uvek ne želi da priča o tome.

Ma ja cu da umrem...

A video posted by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

Izvor: Svet.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još