DNEVNI HOROSKOP ZA 4. MAJ: Tranzitni Mesec će mnogima pomrsiti konce

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ako pozovete Lava ili Strelca, verovatno ćete dobiti pozitivan odgovor. Neka Vaga ili Ovan mogu se založiti za vas kod onih koji donose odluke u vezi sa vašim statusom. Imate mogućnost da se sretnete sa nekim koga niste dugo videli i razgovaraćete o veoma važnim detaljima posla u okviru kojih biste se angažovali.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Vaši planovi mogu biti odloženi zbog vaših obaveza prema rođacima jer Mesec, vladalac vašeg segmenta rođačkih odnosa je u vašoj dvanaestoj kući. Ako radite u medijima, želeli biste da budete primećeni i prihvaćeni zbog vašeg rada. Neki drugi Bik ili Devica mogu biti neprijatni danas tako da bi trebalo da izbegavate svaku vrstu raspave sa njima. Možete želeti da odete na put.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Pokušajte da budete u dobroj kondiciji naročito ako vaš posao to zahteva od vas u fizičkom pogledu i ako je neophodno da često putujete zbog posla. Verujete da možete da ubedite Vagu, Škorpiju ili Strelca da prihvate vašu finansijsku konstrukciju po pitanju nekog novog posla za koga se očekuje da bude profitabilan.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Naporan dan jer vas opterećuje neka konfuzna situacija koju niste u stanju da na najbolji način rešite. Želite da budete u dobrim odnosima sa onima od kojih na neki način zavisite ili sa vašim šefom. Dobićete poziv da se sretnete sa Ribama ili Jarcem i verovatno ćete želeti da sa njima napravite dobar dogovor.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Zbog tranzitnog Meseca preko Ovna, možete dobiti povoljne vesti od nekog ko vam je veoma drag. Osećate se dobro i optimistično, imate mnogo razloga za zadovoljstvo, naročito ako imate planete u drugim vatrenim znacima, Ovnu ili Strelcu. Podržavaju vas vama bliske osobe.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Imate potrebu da izrazite svoje stavove u društvu u kome ste uvereni da bi mogli da vas razumeju i verovatno ćete biti u stanju da se brzo adaptirate na nove uslove čak i ako vam niko ne garantuje brzu zaradu. Mnogi su impresionirali činjenicom da su u vašem društvu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Tranzitni Mesec ne može doneti osećanje smirenosti ali može satisfakciju zbog tranzitnog Meseca koji je u vašem segmentu javnosti. Spremni ste da prihvatite savete osoba koje su po rangu iznad vas i članova porodice. Možete se fokusirati u potpunosti na karijeru ako ste kreativni i pokušate da obnovite kontakt sa starim prijateljima u inostranstvu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Izuzetno pasivan stav ili bes vam neće pomoći da postignete mnogo u poslu sa nekom Vodolijom ili Ovnom jer se tranzitni Mesec reflektuje na ove znake. Možete dobiti poziv od nekog ko će vam pomoći da lako realizujete svoje planove. Budite spremni da se uključite aktivnije u posao od koga inače mnogo očekujete. Postoji mogućnost da dobijete vest o novcu.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Verovatno ćete biti boljeg raspoloženja nego prethodnih dana, naročito ako je fokus vaše pažnje na nekom Lavu, Vodoliji ili Ovnu koji imaju vašu podršku bilo kao saradnici ili kao članovi porodice. Spremni ste na nove zadatke ali ste emocionalno nesigurni i ne želite da analizirate uzroke uvređenosti.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Osećate se dobro u društvu nekog Raka, Ovna ili Blizanaca koji podstiču vaše ambicije ali neki Lav, Strelac ili Devica mogu vršiti preveliki pritisak na vas po mnogim pitanjima. Niste spremni da se odreknete komfora u vašem životu radi napredovanja. Moguć je poziv od Bika koji ima ideju o zajedničkom poslu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Sposobnost dobre komunikacije izbija u prvi plan i donosi vam koristi jer ćete biti u stanju da šarmirate poslovne partnere zahvaljujući tranzitu Meseca. Možete dobiti poziv od neke druge firme ili ćete zamoliti prijatelja da radite sa njim moguće u inostranstvu. Ako tražite posao, najverovatnije ćete dobiti pomoć od Blizanaca ili Strelca nešto što vam u svakom pogledu odgovara.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Veoma ste zauzeti ali ćete naći način kako da kanališete svoju energiju putem meditacije ili razmišljanja ili ćete imati koristan razgovor sa nekim ko vam je veoma blizak. Možete biti okupirani kupovinom i prodajom nekretnina. Imate mogućnost da nađete dobro plaćen posao.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još