NIJE ŽELELA DA SE VRATI KUĆI: Gabrijela Pejčev se baškarila u Cecinoj vili

Gabrijela Pejčev baškarila se u vili Cece Ražnatović na Kipru, a taj užitak priuštio joj je njen novi dečko, a pevačicin brat od ujaka Milan Marinković, saznaje Kurir.

Ovo nije prvi put da on vodi neku od svojih devojaka u Aja Napu, pa je Ceca već navikla da tamo ima goste.

“Gabi se baš zagrejala za Milana. On joj je predložio da odu na Kipar na dva-tri dana i ona je pristala. Spakovala je kofere na brzinu i otišla sa njim. Ona je samo svoje najbliže obavestila da ide na put s novim dečkom, a po povratku je svima ispričala gde je bila“, priča izvor.

Bivša farmerka i Cecin brat su se prepustili uživanju, a on se potrudio da je upozna sa Aja Napom.

“Gabi je oduševljena Cecinom vilom i naglasila je da jedva čeka ponovo da dođe, i to na više dana. Nije joj se ni izlazilo na plažu jer joj je bilo prijatno pored bazena. Gabrijela je i dalje pod utiskom jer joj je ovo prvo ovakvo putovanje”, kaže izvor blizak ovom paru.

Podsetimo, Marinković je u Aja Napi živeo sa Cecinom decom Veljkom i Anastastasijom dok su oni tamo išli u školu. Ražnatovićeva je zadužila brata da brine o njima jer u njega ima poverenja. I danas joj je on pored sestre Lidije najveći oslonac, pa mu rado daje ključeve vile, u koju on redovno odlazi. I to uvek u ženskom društvu.

Izvor: Svet.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.