fbpx

BUDI KRALJICA ORALA: 5 tehnika koje će ga raspametiti

Počnite polako
Iako važi mišljenje da muškarcima nije važna predigra, istina je da što su duže seksualno uzbuđeni, to im je orgazam jači. Tako da, umesto da odmah spustite glavu da poljubite njegov ponos, počnite laganom predigrom. Ljubite ga u predelu međunožja, oko polnog organa, pri tom nežno prelazaći rukom preko penisa. S vremena na vreme, jezikom klizite preko penisa i obavezno glavića, ali se vratite području oko "glavne stvari”.


Ruke moraju da su uključene

Što više koristite ruke, to će vaš partner više uživati. Ako ga samo ljubite, nadražaj neće biti dovoljno jak, potrebna je i ručna stimulacija. Dok ljubite glavić, rukama povlačite kožicu penisa gore-dole. Stisak ruke neka bude umereno jak, kako bi se krv popela u vrh penisa. Takođe, testisi moraju biti uključeni.

Bez zuba
Ako mislite da je seksi da ga malo gricnete prilikom oralca, varate se. Ovo ih boli milion puta više nego što vi pretpostavljate, a takav bol može samo da preseče užitak i igra je završena. Kad stavljate penis u usta, prekrijte zube usnama. Isto važi i ljubljenje testisa.

Što vlažnije, to bolje
Kod oralnog seksa veoma je važno da imate dovoljno pljuvačke. Suvi poljupci ne vrše funkciju. Što su dodiri jezikom vlažniji, to su stuimulativniji. Ako prirodno ne lučite dovoljno pljuvačke, koristite lubrikante za oralni seks.

Menjajte tehnike
Nije dovoljno samo da ga stavite u usta i pomerate glavu gore-dole. Da, to je klasičan pokret i jeste stimulativan, ali ako nema varijacija, muškarci ga doživljavaju kao “mekšu” masturbaciju. Smenjujte tehnike na svakih 15-ak sekundi, ljubite glavić, klizite jelikom od vrha penisa do korena držeći testise u rukama, pa se onda vratite na predeo oko genitalija... Svaki pokret koji izazove burnu reakciju kod njega, ponovite nakon nekog vremena.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.