fbpx

ASTRO SEKS PROGNOZA ZA 5. MAJ: Škorpije će se omrsiti, Rakovi se danas suše

OVAN
Ovnovi su danas u punoj snazi, sve pršti od seksualne energije, tako da njihov partner neće imati izbora nego da im se preda.

BIK
Velike temperaturne promene ne prijaju lenjim Bikovima, tako da će se oni danas vaditi na glavobolju. Ne pokušavajte da ih navučete na seks, smoriće vas žalopojkama.

BLIZANCI
Blizancima je danas više do maženja nego do seksa. Ako im priđete nežno, u fazonu “samo ćemo da se ljubimo”, posustaće i pristati na seks.

RAK
Rakovi su danas u posebno mračnom raspoloženju pa ni ljubljenje, koje inače obožavaju, im neće prijati. Danas bolje ne spominjite seks, otkinuće vam glavu klještima.

LAV
Lavovi se danas osećaju posebno seksi i avanturistički. Neće prezati ni od čega da nađu “žrtvu” koja će udovoljiti njihovim prohtevima. Maštaju o seksu u kolima ili na javnom mestu.

DEVICA
Devica je danas malo nervozne energije, koju bi najbolje ispraznila seksom, a to i sama zna. Danas je seks za nju više u fazonu terapije i teretane, nego prepuštanje uživanju.

VAGA
Vagama danas nije povoljan dan. Ni za posao, ni za seks. Ništa ne stižu da obave, svuda kasne, a od seksa bolje da odustanu jer bi se sigurno obrukale.

ŠKORPIJA
Vlažno i promenljivo vreme stimulativno deluje na pohotnu Škorpiju. Za nju danas nema prepreka, do seksa će sigurno doći sve i da nema partnera.

STRELAC
Strelčevi bi danas više da filozofiraju nego da se seksaju. Povremeno skloni melanholiji, radije bi se bavili problemima gladi u svetu, nego uživanjem. Pustite ih, ionako ne bi bilo neke vajde od tog seksa.

JARAC
Ni kiša, ni sneg, ni vrućina - Jarca ništa ne može izbaciti iz seksualne ravnoteže. Doduše, danas im nije dan za neku egzotiku, tako da je bolje da se držite uobičajenih, proverenih poza.

VODOLIJA
Vodolija će pući ako se danas ne omrsi. Nakupljena energija mora da se izbaci, a omiljeni sport za svaku Vodoliju je naravno seks. Danas su posebno raspoložene za oral.

RIBE
Teško ćete Ribu danas uvući u krevet. Nervozna i radije bi se svađala nego uživala u seksu. Postoji jedan promil šanse da joj promenite mišljenje ako prvo izazovete burnu svađu.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.