BATIN SIN OČAJAN: Samo želim još jednom da zagrlim oca

Legendarni glumac Bata Živojinović se već desetak dana nalazi u bonici, a poslednjih dana mu se znatno pogoršalo zdravstveno stanje. Vitalni organi su mu ugroženi, a lekari daju sve od sebe da ga stabilizuju. Njegova supruga Lula ne napušta njegovu postelju, a porodica i brojni prijatelji mu svakodnevno šalju poruke podrške.

Jedino njegov sin, Miljko Živojinović, ne može da ga vidi. Naime, Miljko živi poslednjih deset godina u Francuskoj gde je otišao zbog problema sa zakonom. Protiv mlađeg Živojinovića je podignuta optužnica zbog zloupotrebe položaja dok je bio stečajni upravnik “Rada”, a francuska vlast je odbila da ga izruči Srbiji. Odlukom Apelacionog suda prošle godine je oslobođen za tri krivična dela, dok je za preostala tri ukinuta pravosnažna presuda, a zatim i Interpolova poternica.

Bez obzira na sve, Batin naslednik ne može da se vrati u Srbiju. Skrhan bolom, Miljko je izjavio za Kurir da jedino što želi jeste da još jednom zagrli oca.
- Neki ljudi mi ne dozvoljavaju da vidim oca. Izgleda da u Srbiji moj slučaj nikog ne zanima. Mene ovde drže deset godina potpuno neopravdano, što se i dokazalo na sudu. Promenile su se četiri vlade, četiri premijera i dva predsednika, ali svi imaju preča posla, a ja samo želim da još jednom zagrlim tatu - neutešan je Miljko Živojinović.

Izvor: Kurir

Pogledajte još