GOSSIP GIRL: Mladunče od Slavuja

Prve seljobriti vesti za ovu nedelju nam stižu iz susedstva. Znate svi da bolan komšije imaju svoju zvezdu koja, kad drži koncerte u našoj Areni policija oko iste igra Kaunter strajk kako se spletom nestećnih okolnosti Hodži Superstaru ne bi nešto desilo aposlutno namerno. Da se odma razumemo, Hodža Superstar nije verska prozivka, kad moože Isus da bude Superstar
poslednjih trijes godina i da se igra regularno, što Hodža Superstar ne može, pa makar skako tri noći zaredom po Areni.

Elem, da se vrnemo na informaciju koju mi je dopremia jedna sredovečna zmija iz pomenutog komšiluka, baš ovakva kao ja, samo malo više žive vage.

Hodža Superstar koliko god dava razne izjave pa posle vadio fleke kad treba da se prodaju koncerti, voli nas više nego išta ustvari ne nas nego naše pare što vam dođe na isto. Sad ćete vi svi reći da sam otkrila Ameriku, i da je normalno da Hodža Superstar voli naše pare jer je napuni pet naših arena ali ne pričam o tim parama, nego o nečemu drugom što kladim se da niste znali.

Naime, Hodža Superstar je kao i svaki Božiji čovek razvio vrhunski biznis u sred čaršije kojimu donosi mnogo veliku lovu. Napravio je dil sa tamošnjom SPC jer za pare je sve moguće a i dozvoljeno da mu izdaju lokal u srcu komšijske prestonice, ono krug dvojke kruga dvojke, gde je otvorio radnju u kojoj prodaje svoje suvenire koje donosi sa turneja i koncerata širom sveta. Đavo mi nije dao mira, pa sam pre nego sam sela da vam sve ovo uredno ispišem, otišla u prestonicu i posetila tu radnju. Kupila sam i dubli CD Džordža Majkla u toj radnji koji me je došao kao taksi iz centra Beograda do Krnjače, ali ne žalim, sve za Džordža, nema veze što je derpe. Dakle Hodža ne da nas voli, nego se zbog nas odblizuje od sreće kao Miroslav Ilić, svakog prvog u mesecu kad mu dođe priliv na bankovni račun.

I dok komšija Hodža Supersar zadovoljno trlja ruke i broji novčanice, jedna čelična plavokosa lejdi sa tv ekrana svoje mukom zarađene pare na televiziji troši na dečka političara kao da ih ubacuje u poker aparat. Kako mi je ispričano naš istaknuti funkcioner zvaćemo ga Nes, ne samo da je u velikoj ljubavi sa Čeličnom Lejdi plave kose nego ga ona finasijski pomaže i konzumiraju ljubav u njenom stanu u centru prestonice. Posle nek mi još neko kaže da je političarima lako, i da imaju mnogo love dobiće oklagiju kunem se.

Dok sam prikupljala informacije za današnje druženje češljala sam malo portale i statistički najviše klikate na ovu sapunicu Slavuja i njegovog sina Rodriga. Onog što je kako pravila nalažu u serijama saznao ko mu je ćalac trijes godina kasnije.

Znate, da i ako se doklazalo da Slavuj stvarno jeste ćalac on neće da čuje za malog. a po novom prema mojim informacijama preko uticajnog zeta poteže sve moguće veze kako bi onemoućio sinku stranom državljaninu da kupi nekretninu u centru grada. Kako je krenulo ova
serija će imati više epizoda nego “Mala nevesta”, “Ljovisna”, “Esmeralda”, “Gejm of Trons” i “Hari Poter” zajedno. Navodno Slavujev junior hoće da kupi stan u srpskoj prestonici,
a ćaletu se baš ta ideja i ne dopada jer znači da će mu dete onako matorom i oronulom biti blizu, što znači da će od žene dobijati oklagijom na dnevnom nivou. Ovakve stvari rođaci nemaju ni u Kusturičinom vremenu cigana, ja da vam kažem.

Nego, jeste li znali da je bivša od Plavog Čuperka u nameštenoj ljubavi po Ćorinoj direktivi?
Poslednji pobednik, njegovog grandioznog talent šoua toliko dobro zarađuje posle pobede da ni uz sve Ćorine odavno sažvakane ljubavne fore ne može da napuni ni parking ispred Tempa. Ćora je naravno očajnički odmah preračuno da Mara njegova najpopularnija zvizda za Žurke kod Paje u Leverkuzenu i Mileta u Oberhauzenu, jedina može da izvuče pobednikovu karijeru, pa osim dueta i kupljenih jutjub pregleda, ovih dana su mu navodno maznuli eskplicitne Marine fotke i sve to je naravno prvi znao jedan tabloid, moš mislit. Isto je Ćora prošle godine probao sa pobednikovim prethodnikom i Senjoritom, al se provalilo za sedam dana da ga naravno nije metnuo Senjoriti nego mu fali nastupa.

Dok Ćora namešta, da bi zgrnuo dodatni keš za svoju maršineriju, u šou preko puta koji se emituje na istoj tv i u kom se takmičari šminkaju, jedna tamičarka suze krokodilske rodni
jer će se jako brzo vratiti među karirane stoljanke. Razlog povratka je ljubavne prirode, jer je kako pričaju moji izvori pred razvodom od muzičara svetskog glasa, jer se njemu ne sviđa što ona uz sve što ima uz njega hoće da peva turbo treš četvrtkom u Teatru.

Eto to vam je to za ovaj petak i pišite mi na mejl da ne bude da sam ga džaba otvorila.
Ljubim da pukne,
xoxo
Vaša Gossipica!

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.