DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ: Jarac napreduje, Devici je ovo srećan dan

OVAN

Posao: Možda ne uviđate trenutnu situaciju koja nije u vašu korist. Morate da se promrdate u vezi novih poslovnih aktivnosti, koje vam predstavljaju odličnu satisfakciju u finansijskom smislu. Bićete u odličnom raspoloženju bez većeg zadržavanja na starim segmentima.

Zdravlje: Imate povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Povremene novčane oscilacije su ovaj put u većem gubitku. Poželeli ste više da investirate i da se družite sa uspešnim klijentima. Morate da budete svesni situacije u kojoj se trenutno nalazite, jer možete mnogo toga da postignete za kraće vreme.

Zdravlje: Problem sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Posao: Ne otkrivajte svoje poslovne poteze bez većeg razloga, jer neko može da ih preuzme od vaših saradnika. Imate dovoljno dobre aspekte za nešto više, ali samo ukoliko vi to želite. Niste sami u poslovnoj priči, koja vam se pruža u narednom periodu.

Zdravlje: Problem sa disjnim organima.

RAK

Posao: Ukoliko budete sarađivali sa jednom Vodolijom neće izostati dugotrajna poslovna prilika. Morate da shvatitze da sami nećete moći da uspete, koliko se očekuje da se prilagođavate datoj situaciji, koja vam se pruža. Bićete čak i inovativni.

Zdravlje: Isuviše ste osetljivi na nečiju kritiku.

LAV

Posao: Imate dosta povoljan period kada su u pitanju nove poslovne prilike jer ste neko ko ume dobro da pliva u svetu biznisa. Vaš preduzetnički duh se uočava već na prvi pogled. Morate da budete svesni svojih potencijala.

Zdravlje: Čuvajte srčani mišić.

DEVICA

Posao: Saradnja sa drugom Devicom donosi malo više novca i vaš stav se menja povodom toga. Morate da budete otvoreniji za saradnju, koja vam nosi pozitivne vibracije kada je u pitanju poveći novčanik. Možete da računate na poveći račun koji ćete platiti kada su usluge u pitanju koje ste koristili.

Zdravlje: Pazite kakvu hranu jedete.

VAGA

Posao: Imate na koga da računate, jer saradnicima je stalo da uspete pa makar bili u podređenoj poziciji koja vam donosi pomalo nemir. Rastrzani ste između nekoliko opcija, ali uspevate da održite fokus što je najbitnije.

Zdravlje: Izbegavajte negativne ljude.

ŠKORPIJA

Posao: Imate odlične poteze u toku dana, ali ne propuštate priliku da se dugoročno kotirate na povremenim segmentima za koje smatrate da će vam za neko vreme doneti satisfakciju. kamate koje očekujete su ovaj put zadovoljavajuće. Zarada vam se povećava.

Zdravlje: Solidno.

STRELAC

Posao: Volite čvst stav, koji ne možete da iznesete u većoj meri, jer imate dozu depresije u svom biznisu, koji pomalo stagnira. Saturn vam donosi otežanja, ali i razrešenje situacije u kojoj se nalazite. Morate da se povremeno trgnete iz stanja mašte na koju ne možete da računate da je produktivna u većoj meri.

Zdravlje: Povišen holesterol može da vam predstavlja veći problem.

JARAC

Posao: Karijera vam ide uzlaznom putanjom i ne morate da se bavite svojim poljem posla u većoj meri jer nemate nameru da vas pojedini ljudi u poslovnom okruženju dezavuišu kada su pojedine prie oko zajedničkog projekta u pitanju.

Zdravlje: Pijte dovoljno vitamina ovaj put.

VODOLIJA

Posao: Vaša energija ume da pokreće i da vas posatavi na mnogo bolje mesto nego što ste očekivali. Bićete podstaknuti nečijim idejama, koje ne morate da shvatite bukvalno, ali mogu biti dobar okidač, kada suzajednički projekti u pitanju.

Zdravlje: Pokušajte da se više bavite fizičkom aktivnošću.

RIBE

Posao: Ukoliko planirate da se otvorite prema polju inostranstva morate da imate u vidu pojedine jezičke barijere koje vam se protežiraju od strane planete Merkur. Retrogradnost ove planete vas navodi na promene na koje niste računali da su bitne.

Zdravlje: Patite od nesanice.

Izvor: Luftika.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.