LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. MAJ: Škorpiju očekuje iznenađenje, loš dan za Vodoliju

OVAN

Morate da razumete drugu stranu, jer povremeno se možete uhvatiti u koštac sa trenutnim partnerom koji vam donosi mnogo bolje emotivno dešavanje za neko vreme.

BIK

Povremene emotivne promene su ovaj put na vašoj dobitnoj kombinaciji. Bićete malo u drugom fazonu kada su emocije u pitanju.

BLIZANCI

Jedan Lav je neko ko vam imponuje i možete da se oslonite kroz neko vreme na ovu osobu. Imali ste dovoljno dobar razlog da se povučete iz ove priče bar neko vreme.

RAK

Imate motiv da se dobro zabavite i počnete da donosite odluke oko zajedničkog života, koji vam se nudi sa osobom, koja je sa vama već duže vreme u vezi.

LAV

Pokušali ste sve od sebe da date kada je simpatija u pitanju na kpju često mislite. Možda ste povremeno bili u zabludi na koju niste računali u većoj meri.

DEVICA

Imate odličnu priliku da se zabavite sa osobom, koja vam mnogo znači kada su u pitanju zajednički život, koji ne morate još da planirate ali ste povremeno nestrpljivi.

VAGA

Imate odličan emotivni potez, danas. Ne morate da dopuštate da vas neko dezavuiše bez većeg razloga. Možda vam do ove osobe nije stalo u većoj meri.

ŠKORPIJA

Možda se uviđa prilika, koju ne možete da izbegnete. Neke stvari vam se dešavaju sudbinski. Očekujte prijatno iznenađenje.

STRELAC

Imate dovoljno motiva da se pokrenete na polju emocija, kada su novi momenti u pitanju. Morate da shvatite da je život kratak kao i da su nova poznanstva na pomolu.

JARAC

Niste isuviše emotivni, ali se uviđa doza egocentrizma kod partnera. Ne želite da se emotivno vežete za partnera koji vam ne imponuje.

VODOLIJA

Morate da razumete drugu stranu, kada su u pitanju emocije, koje niste pružali u većoj meri. Partner se oseća isuviše loše ovaj put.

RIBE

Okrećete se konkretnim stvarima i ne želite da vas neko vrti oko malog prsta. Možete biti oduševljeni poslovnom stranom, ali ne i emotivnom ovaj put.

Izvor: luftika.rs

Pogledajte još