POTRESNA PORUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA: Dobiću ja ovu bitku, samo mi dajte…

Međutim, poslednjih dana se oseća dosta bolje. Iako se do pre dva dana mučio da progovori, legendarni glumac je počeo da komunicira sa svojom porodicom

Njegova ćerka Jelena Živojinović je juče doputovala sa Kube i odmah otišla ocu u posetu.

- Tati je mnogo bolje, lepo komunicira sa nama. Lekari kažu da je njegovo zdravstveno stanje stabilno, i to su najnovije informacije. Trenutno je na intenzivnoj nezi, 24 sata pod lekarskim nadzorom i ne može primiti nikoga u posetu osim porodice. On ne može biti idealno, ali za svoje godine i trenutnu situaciju dobo se drži. Verujemo da će ostati ovako - objasnila je ćerka Jelena za "Stars".

- Dobiću ja i ovu bitku! Ne dam se! Bolje se osećam, samo mi dajte čašu crnog vina - izjavio je Bata.

Stručni tim lekara prati glumčeve zdravstvene promene i obezbeđuje mu najefikasniju terapiju. Uz Batu je i njegova supruga Lula, koja mu svakog dana pruža podršku i pomaže da prebrodi ovaj težak period. Za dva dana će u Beograd doputovati i Batina unuka koja će biti uz njega sve dok mu se zdravlje ne poboljša.

Velimir Bata Živojinović smešten je na bolničko lečenje, nakon što mu je pozlilo uoči Vaskrsa kada su mu ustanovili povišen nivo šećera u krvi, vodu u plućima kao i oslabljen rad srčanog mišića. Takođe da podsetimo, Bata je početkom jula 2012. godine doživeo težak moždani udar od kog se oporavio, u oktobru 2006. imao je srčani udar, a bolovao je i od gangrene, koju je u nekoliko navrata lečio na Kubi, gde živi njegova ćerka.

Izvor: Informer

Pogledajte još