fbpx

OSMICA, ZMAJ, NA IVICI: Poze za JAK, JAČI, NAJJAČI ženski ORGAZAM

OSMICA - Ovaj položaj će vam pružiti dvostruko zadovoljstvo. Muškarac je odozgo, a njegov penis u kružnim pokretima ulazi u vaginu dok pubična kost lagano trlja vaš klitoris. Jednostavna poza koja vam garantuje snažan orgazam.

DOMINANTNA - Pripremite se da preuzmete potpunu kontrolu! Lezite na stomak, a nogama stisnutim i prekrštenim potkoljenicama stegnite njegov penis čvrsto i diktirajte tempo penetracije. Ovaj položaj vam obećava mega senzaciju.

ZMAJ - Slična poza kao prethodna, poslužite se jastukom da više izdignete karlicu. Kružni pokreti njegovog penisa će polako "naelektrisati" cijelu vaginu, obećavajući suptilan ali nevjerovatno jak orgazam. Ova poza je dobra i kada želite da odložite njegov vrhunac. Zamolite ga da svojim usnama istraži zanemarene dijelove vašeg tijela kao što su leđa i vrat.

NA IVICI - Ovo je jedana od poza koja će vas sigurno odvesti preko ivice uzbuđenja, jer vi kontrolišete dubinu penetracije i intenzitet stimulacije klitorisa. Njemu će se dopasti jer će moći da miluje vašu zadnjicu, a ima i direktan pogled na vaše grudi. Neka muškarac sjedne na ivicu kreveta naslonjen na nekoliko jastuka, a vi ga opkoračite klečeći na kolenima.

G - TAČKA - Duboka, intenzivna penetracija će stimulisati G - tačku, a vi ćete biti opijeni od zadovoljstva. Osim, toga to je savršen položaj da on rukom stimuliše vaš klitoris. Lezite na pod oslanjajući se na ramena i podignite karlicu visoko. On će vaše noge pridržati rukama dok kleči na koljenima ispred vas.

VISOKO, VIŠE - Lezite na leđa i noge podignite visoko, čvrsto ih pripijajući uz njegovo tijelo. Penetracija pod uglom od trideset stepeni pružićevam bolji osjećaj od onog na koji ste navikli u klasičnoj misionarskoj.

TIGAR - Slična pouza "dogi stilu", ali vi klečite na ivici kreveta, dok on stoji na podu iza vas. Sa rukama na vašim kukovima on ima zadovoljstvo da kontroliše ugao i tempo penetracije, a vi ćete uživati u stimulaciji G - tačke i klitorisa.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.