OSTAVILA SINA GOCE BOŽINOVSKE: Aleksandra Mladenović u vezi sa mlađim kolegom

Cecina nasledica kako su je mnogi nazvali, takmičarka za "Zvezdu Granda" i bivša snajka Goce Božinovske su etikete koje se za nju kače. Pevačica Aleksandra Mladenović jedna je od retkih koja je uspela da smuva Gocinog sina, Mirka Šijana, o čemu se pisalo u prethodnim mesecima. Međutim, nedavno se našla u zagrljaju mlađeg kolege Uroša Živkovića, sa kojim provodi svaki slobodan trenutak.

- Aleksandra i Uroš su se upoznali na snimanju i počeli su da se druže i privatno, ali to prijateljstvo je preraslo u nešto više. Njih dvoje su jako zaljubljeni, i bukvalno koriste svaki slobodan trenutak da provedu zajedno.Nama je to lepo, i drago nam je da se u ovom takmičenju rađaju i nove ljubavi, jeste da smo se svi iznenadili jer je on dosta mlađi od nje, ali dobro bitno je da se vole. Njih dvoje su nedavno došli zajedno i na nastup Verice Šeriforović, ali se niko od nas nije iznenadio jer smo već navikli da su stalno zajedno i da se na sam pomen veze zagonetno smeškaju. Ono što sam ja uspela da načujem jeste da je Uki prava bomba u krevetu. - kaže kroz smeh Aleksandrina koleginica.

Da između njih postoji nešto više od prijateljstva pokazuju i fotografije na društvenim mrežama, gde su jedno drugom bukvalno svaki krug podrška na snimanju, što je zaista čudo jer se to zapravo dešava samo ako neko od mladih takmičara podržava kolegu iz benda, dok njih dvoje nemaju dodirne tačke što se nastupa tiče. Da li će njihova veza krenuti uzlaznom putanjom ili ne, pokazaće vreme.

Aleksa Marković

(old_image)

Pogledajte još