SUPRUGU PEVAČICE LAKNULO: Drago mi je ako je Jelenin ubica mrtav

- Uopšte ne znam o kome se radi, ali ako je to stvarno on, drago mi je što je zverina mrtva, mada bih više voleo da je živ i da je dobio maksimalnu kaznu od 40 godina. Pretpostavljam da će mu policija sad pretresti celu kuću i daće pronaći neki trag. Majku mu, sad malo
bolje razmišljam o tome, a posebno kad sam analizirao reči kriminologa koji je istakao da se radi o zločinu iz strasti - kaže Marjanović.

Mladić za kjoga policija poroverava da li je umešan u ubistvo Jelene proveo je tri i po godine u zatvoru zbog silovanja devojke.

- Bio je veoma ćutljiv, ni sa kim se nije družio. Po povratku iz zatvora nije pronašao posao, samo je sedeo u kući u kojoj je živeo s roditeljima. Povremeno bi šetao po ulici, ali je izbegavao kontakt s komšijama. Kad je uhapšen zbog tog silovanja, mislili smo da mu je sve namešteno jer je bio veoma povučen, kada se posle ispostavilo da je on ipak počinio taj zločin. Sad se pribojavamo da ima veze sa ubistvom pevačice - kažu meštani tog prigradskog naselja.

Pre desetak dana inspektori su proveravali sve ljude u tom delu grada koji su nekad odgovarali za seksualne i krvne zločine.

- Mladiić koji je bio sumnjiv policajcima potpuno se zatvorio u kuću i nije izlazio otkako je pevačica ubijana. Samo dan pošto je iz državnog vrha najavljeno da se očekuje hapšenje ubice Jelene Marjanović, pronađen je obešen u porodičnoj kući - tvrdi izvor.

Izvor: Kurir

Pogledajte još