TO MU RADI: Muški saveti za FATALNO dobar SEKS upućeni ženama

Napravite prvi korak

Muškarci ne mogu pročitati vaše misli. Ako želite seks s njima, treba da im to jasno stavite do znanja.

Većina muškaraca smatra veoma privlačnim žene koje znaju šta žele i ne stide se da to i zatraže. Ko treba da načini prvi korak?

Recite mu šta vam se sviđa

Žene često šalju smatraju da se podrazumeva da muškarci znaju šta im prija. Međutim, ako muškarca ne “nagradite” komentarom na neki njegov pozitivan potez, on neće znati šta vam zaista prija. Ne stidite se da kažete šta vam se dopada u krevetu.


Naučite da uživate u oralnom seksu

Većina muškaraca oralni seks smatra veoma važnim. Zato im je bitno da se njihova partnerka ne ponaša kao da je to neki odvratan čin.

Negujte se

Osim redovne higijene, uređujte i bikini zonu. Dovoljno je da povremeno skratite dlačice, pa da izgledate i osećate se mnogo urednije.

Ne opterećujte se

Ne dozvolite da se stid ispreči između vas i partnera. Nemojte misliti da će vas smatrati “nemoralnom” ako mu predložite neku “nevaljalštinu”.


Nađite se na pola puta

Nije retkost da partneri imaju sasvim različite seksualne potrebe. Oni uspešniji, to rešavaju tako što se uglavnom nađu “na pola puta”. Jednom će prednost u ispunjavanju želja imati vaš partner, drugog puta vi.

Nosite nešto zavodljivo kada izlazite zajedno

Čipkasti donji veš i lepa crvena haljina sigurno će ga oboriti s nogu. Tako će biti inspirisan da vam udovoljava kada posle provoda odete kući.


Budite blizu

Kada ste zajedno u provodu, sedite blizu njega. Često dodirujte partnera i flertujte s njim.


Budite aktivan učesnik u seksu

Nemojte samo ležati i čekati da partner obavi sav “posao”. Potrudite se da i vi učestvujete u “akciji”.


Prepustite mu kontrolu

Muškarci vole da ponekad oni vode glavnu reč u krevetu. Dozvolite mu to.

Budite glasni

Nemojte se plašiti da ispuštate zvukove tokom seksa. Muškarcima je to veoma privlačno.


Ne brinite o tome kako izgledate

Dok vodite ljubav, nemojte se opterećivati time kako izgledate. Vaš muškarac vas očigledno želi, inače ne biste bili s njim u krevetu. Odbacite sve samokritike i prepustite se trenutku.

Izvor: nadlanu