fbpx

KOMŠIJE UBIJENE PEVAČICE U PANICI: Jeziva pojava na mestu gde je pronađeno telo Jelene Marjanović!

Meštani naselja Crvenka u kojem je u kanalu pored nasipa pronađeno telo svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, pored strašnog zločina koji se dogodio pre nešto više od mesec dana, strahuju i od zmija koje su se sa lepim vremenom pojavile na nasipu, i u kanalu. Meštani su preplašeni, jer, kako kažu, ranije ih nije bilo.

Ne znamo šta se dešava. Otkad je pronađeno telo pevačice “Granda” strah se uvukao u kosti svih meštana Crvenke. Retko ko više odlazi na nasip, a kada smo čuli da su se pojavile i zmije, i ne pomišljamo da idemo – rekao je zabrinuti meštanin Crvenke, i dodao da bi mnogo voleo da život u Crvenki bude kao i pre ubistva pevačice.

Ovaj podatak potvrđuje i činjenica da ove godine za 1. maj niko od meštana, a ni Borčana nije došao da roštilja. Kako kažu, život u naizgled lepom prigradskom naselju je stao. Ranije su roditelji sa decom dolazili na vikend i iz drugih delova Beograda zbog lepe prirode, odlazili na plažicu pored Dunava, trčali nasipom, šetali svoje ljubimce, ali ove rituale prekinulo je monstruozno ubistvo pevačice.

Supruga i ja smo u penziji, i navikli smo da šetamo svakog dana. Evo već mesec dana odlazimo samo do obližnje prodavnice i do komšija na kafu. Svi čekamo razrešenje ovog slučaja, a kada nam je komšinica rekla da je videla zmiju u blizini nasipa, baš smo se iznenadili, jer ih ranije nije bilo – rekao je meštanin Crvenke.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.