SEKSUALNA RADNICA OBJASNILA: Ovo je pravi penis

The Sun je preneo razgovor prostitutke s juga Australije sa zainteresiranim gledaocima preko linka na Redditu, pri čemu je 23-godišnja radnica iz bordela objasnila i to što smatra velikim, a što malim penisom.
“Ja sam seksualna radnica koja radi više, manje sve”, započela je. Opisala je i trenutak kad ju je posetio muškarac s najvećim penisom koji je ikad videla.
“Bio je dug i debeo poput moje podlaktice i morala sam ga odbiti. A jadni tip je briznuo u plač jer ne može nikada imati seks zbog veličine. Plus to što zbog veličine nikada ne može postići ni sasvim tvrdu erekciju”, ispričala je. Objasnila je da malim penisima smatra “mikropenise” manje od pet centimetara dužine.
Male, ali već normalne smatra one duge oko sedam, prosečni su joj kakvih 12 do 15, dok one preko 15 centimetara već smatra iznad prosečnima. Najzaposlenija je, naravno, u subotu i nedelju uvece, kad u šest sati ima između sedam i devet mušterija koje se zadržavaju po kakvih pola sata, tako da u jednoj takvoj večeri zaradi do 3000 dolara nakon oporezivanja.

Pogledajte još