OVO MORATE DA ZNATE: Svi detalji o penisu koje niste znali

Svaki penis je bio klitoris

Svaki penis u stomaku naraste iz klitorisa nakon što seksualni hormoni počnu da deluju i odrede pol.

Fetusi imaju erekcije

Ovo su potvrdili snimci ultrazvuka. Toliko novorođene muške dece svet pozdravljaju erekcijom da je seksolog Vilijam Masters, 0postavio izazov koji je uključivao pokušaj rezanja pupčane vrpce pre nastanka erekcije.

Veliki testisi - velika prevara

Sudeći prema rezultatima jednog istraživanja, muškarci s velikim testisima češće se odlučuju za varanje svojih partnerica.

Penis se može slomiti

Ovo se najčešće događa prilikom agresivnog polnog odnosa. Iznenađujuće, drugi po redu uzrok je pad muškarca s kreveta dok ima erekciju.

Panika zbog masturbacije afirmisala obrezivanje

Tokom devetnaestog veka srednjim staležom provukla se histerija zbog masturbacije pa se verovalo da obrezivanje sprečava ovo "nepodobno" ponašanje.

Efekat Lorene Bobit

Kada je Lorena Bobit odsekla penis svom suprugu, to se pokazalo kao svetski fenomen. Širom sveta žene su pohrlile da učine isto, dok je epicentar ovakvog ponašanja bio na Tajlandu. Do kraja veka policiji je prijavljeno više od sto slučajeva, a veruje se da ih je bilo i više samo su žrtve ovu sramotu želele da zadrže za sebe.

Najveći penis na svetu

Najveći penis ikada izmeren bio je 34.29 centimetara dug i 15.87 centimetara u obimu. Poređenja radi, prosečna vagina je duboka 7.5 do 10.16 centimetara.

Pogledajte još