KONAČNO PROGOVORIO: Evo šta je Relja rekao o optužbama da je tukao Nikoliju

Uprkos tome što je nedavno osvanula vest da Relja Popović i Nikolija Jovanović imaju ozbiljnih problema u vezi, da je ista zbog ljubomore na klimavim nogama, pa čak i da je došlo do fizičkog obračuna ni jedno ni drugo se nisu oglašavali.

Međutim, iako izbegava medije, popularni pevač se odazvao na poziv voditeljke Marije Lazić, te je sa zadovoljstvom odgovorio baš na svako pitanje postavljeno u emisiji na Gossapp aplikaciji. Osim izjavljivanja ljubavi i prosidbi od strane obožavateljki bilo je i nekoliko ni malo prijatnih pitanja, prevashodno o informaciji da je nedavno u naletu besa i ljubomore udario Nikoliju!

"To je hit! Iskreno, ma koliko da je degutantna vest, toliko je neverovatna da sam se slatko nasmejao! Nema veze sa mozgom! Kada sam došao u studio, drugari su me zezali – Evo ga, stigao tepač! Apsolutna neistina", rekao je Relja, ni malo se ne uzbuđujući zbog ovih tračeva.

Kasnije se još nekoliko puta kroz smeh osvrnuo na njih:

"Nisam nikada bio ljubomoran, osim tada kada sam udario Niki."

Zanimljivo je i to da uprkos brojnim medijskim objavama na tu temu, Relja rekao da još nije zaprosio Nikoliju, da bi voleo da imaju dvoje dece i da je jedina pevačica narodne muzike kod koje bi gostovao na koncertu – naravno Vesna Zmijanac.

Izvor: Svet.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još