ZADOVOLJI GA KAO NIKAD DO SADA: 5 stvari koje ON tajno priželjkuje u seksu

Seksi veš - Da, drage naše, oni ipak primećuju kakav veš imate. Ono što je ženama obično kliše, muškracima je neverovatno popaljivo. Dakle, ako ne posedujete par crvenog čipkastog veša, pravac u prodavnicu!

Preuzmi inicijativu
- Muškarci vole da se podaju ženi, da vide da ona preuzima kontrolu i vodi igru. Ne stidite se da se poigravate sa vezivanjem, što očiju što ruku, da mu kažete šta želite da vam radi...

Prljavi razgovori - Razvežite jezik, recite mu šta želite da vam radi. Koristite prigušen glas i ne stidite se da budete čak i vulgarni. Trik je da ne preterate sa vulgarštinama, koristite ih pametno.

Izgovori njegovo ime - Ništa više ne uzbuđuje nego kad vas partner, ili vi njega, tokom seksa pozove po imenu. To daje notu bliskosti seksu, a čini da se on oseća kao jedina osoba koja može da vas zadovolji. I to je za njega neverovatni stimulans.

Predigra
- Dobra predigra garantuje dug i jak orgazam, a to svako želi. Zato, potrudite se da budete seksi, zavodljivi. Priredite mu mali striptiz, dodirujte mu penis, pa se odmaknite, nagovestite mu šta ga čeka... Očekivanje eksplozivnog seksa će ga uzbuditi do maksimuma.

Pogledajte još