DNEVNI HOROSKOP ZA 11. MAJ: Raku pljušte poslovne ponude, Lav u stisci s lovom

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

S razlogom ste sumnjičavi prema prijatelju koji je u poslednje vreme počeo da se okreće prema jednoj Vodoliji ili Strelcu a vas pomalo ignoriše. To se posebno odnosi kada je u pitanju saradnja sa vazdušnim znakom koji se često prema vama promenljivog raspoloženja. Dan vam donosi mogućnost razgovora o novom poslu od koga očekujete dobru zaradu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Želite da dobijete priliku da se sretnete sa Rakom ili Devicom da biste razgovarali oko nekog velikog privatnog posla koji želite da radite zajedno sa vama bliskim osobama, moguće sa članovima porodice. Ne ulazite u raspravu sa Lavom koji vam često kontrira i vi znate da je uglavnom u pravu. Ako vam zatreba novac, potražićete ga od neke vama bliske osobe, moguće od člana porodice.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Moguća manja nervoza ali ćete biti u prilici da hladnokrvno razgovarate o onome što vas inače opterećuje. Želite da budete u dobrim odnosima sa Ovnom i Vagom. Nekome je stalo da vam da na znanje da možete da na njega računate kada je u pitanju zarada ili neki nov posao.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dan pun raznoraznih obrta u vašim aktivnostima, moguće je da će vas pozvati blizak prijatelj da vam predloži da se negde sretnete i pričate o nekim novim projektima, moguće Škorpija. Spremni ste da razmislite o saradnji sa Blizancima, a s druge strane privlači vas i ponuda od jedne Vage. Mogući su vanredni izdaci u vezi sa nečim na šta niste računali. Najverovatnije ćete napraviti ceh u restoranu ili ćete dočekati goste.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Pravite razne vrste planove i pokušavate da budete efikasniji ma čime da se bavite jer strepite da bi neko mogao da vas u nečemu pretekne. Prilično ste izgubili vremena u razmišljanjima o nečemu što vam nikako nije pošlo za rukom, između ostalog jer ste naivno verovali nekome ko nije održao obećanje. Brinu vas troškovi i razmišljate kako da uvećate budžet.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Dan vam donosi nove poslovne mogućnosti između ostalog obnovu saradnje sa nekim koga ste upoznali u inostranstvu. Trudite se da na svaki način iskoristite sve prednosti posla kojim se bavite. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga uz podršku ljubavnog partnera ili člana porodice koji podržava vaše poslovne planove.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Nestrpljivi ste i nervozni naročito u radu sa vodenim znacima koji ne žele da u nečemu popuste ili pokušavaju da vam nametnu svoj stil. Ako radite u privatnoj firmi, danas nemojte razmišljati o onome što vas čeka na poslu. Uz pomoć jednog Bika možete dobiti dobro plaćen posao ili će vam omogućiti da uvećate prihode.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dan savršeno odgovara onim predstavnicima vašeg znaka koji dobro znaju šta žele. Oni koji su neodlučni trebalo bi da se što pre odluče za rad sa strancima ili za neko dodatno obrazovanje, rad sa mladima ili u okviru sporta. Nemojte se previše kolebati, donesite odluku.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Pokušavate da budete praktični ali u stvari ne uspevate da se uzdržite od komentara kada je u pitanju saradnik koji vas nervira, moguće Devica, Rak ili Škorpija. Mnogo toga vam ne ide u prilog ali vi niste svesni da niste u poziciji da postavljate uslove. Neka Vaga ili Vodolija mogu biti prijateljski nastrojeni prema vama ali ne i Ribe. Očekivanja bilo kakve uplate od strane poslovnog partnera nisu realni.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Dobro se slažete sa osobama koje pokazuju inventivnost i koje su spremne da se sa vama dogovore oko nečega na šta bi malo ko pristao. Imate mnogo novih mogućnosti po pitanju promene posla ali je pitanje da li ste spremni na to. Dobićete vest o nekoj uplati od Lava ili Ovna. Sa Vodoljom možete napraviti dogovor u vezi sa novcem koji vam pripada.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Jedan od napornijih dana, naročito ako sebi postavljate velike ciljeve koje bi trebalo da realizujete uz pomoć jednog Lava ili Blizanaca. Niste načisto za šta da se odlučite, imate dve opcije. Blizanci vam pružaju mogućnost da napredujete u poslu ali vi očekujete bolju zaradu u radu sa njima. Možete realizovati plan u vezi sa zaradom ako budete spremnina kompromis sa Lavom, Devicom ili Bikom. Ribe vam daju dobar savet u vezi sa novcem.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Verujete da ste na pravom putu kada donosite važne odluke a zapravo niste načisto šta da očekujete od kolega. Oslanjate se mnogo više na sebe nego na druge, čak ni na bliske kolege. Potrebno vam je mnogo više podsticaja od onih koji vas vole u vezi sa veoma zahtevnim projektom. Dobro se slažete sa Ovnom i Vodolijom.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.