DOSTA FOLIRANJA: Ovo je NAJBOLJA POZA U SEKSU a slažu se i muškarci i žene

(8) LOTOSOV CVET: I žene i muškarci su se složili da ova poza nije baš zabavna. Pored toga što kod ove poze ljubavnici su u stojećem položaju, nema baš puno mesta za manevrisanje i uživanje je minimalno.

(7) SA STRANE

Žene: Ova poza je idealna za takozvani lenji jutarnji seks i žene uživaju u njoj ali nevole kada moraju da je zahtevaju od partnera.

Muškarci: Muškarci baš i nisu ljubitelji ove poze jer većina posla je na njima. Kao jedan od glevnih razloga navode pospanost i jutarnju lenjost partnerke što im dodatno otežava okolnost da oboje u potpunosti uživaju.

(6)POZA 69

Žene: Većina ženske populacije ne preferira ovu pozu baš zbog položaja određenih delova tela tokom iste.

Muškarci: Koliko god žene ne uživaju u ovoj pozi, muškarcima je jedna od omiljenih.

(5)OBRNUTA KAUBOJKA

Žene: Većini ispitanica ova poza je negde u sredi po uživanju. Rado je izbegnu ako mogu.

Muškarci: Većina muškaraca uživa u ovoj pozi. Kao glavni razlog navode da nema ništa lepše od pogleda ne ženski pozadinu.

(4)UZA ZID

Žene: Za razliku od muškaraca, žene su istakle da uživaju u ovoj pozi.

Muškarci: Kao glavnog krivca zašto žene vole ovu pozu krive razne filmove i knjige koje čitaju. Tvrde da ova poza jedino u mašti može da bude uzbuđujuća. Žene pak misle da je glavni krivac zašto muškarci izbegavaju ovu pozu njihova lenjost i nedostatak fizičke snage.

(3) KAUBOJKA: I muškarci i žene maksimalno uživaju u ovoj pozi. Žene iz razloga što imaju kontrolu, a muškarci jer uz minimum aktivnosti maksimalan je užitak.

(2) MISIONARSKA POZA: Pored toga što za potpuno zadovoljstvo nisu potrebne dodatne akrobacije, uz minimum maštovitosti oba partnera maksimalno uživaju. Ova poza vam dopušta da se gledate u oči, što će vas sigurno još više uzbuditi.

(1) OD POZADI: Ovo je jedna od retkih stvari oko koje su se žene i muškarci složili i rekli da podjednako uživaju, što je razlog zašto se ova poza našla na prvom mestu. Kako su naveli ispitanici, postoji neko čudno zadovoljstvo koje sa sobom nosi ova poza.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još