LEKARI ZABRINUTI ZA NEDU ARNERIĆ: Posledice pada su mnogo dublje nego što se misli

Znaci depresije su i razlog što je glumica iz Šoka B prebačena na Odeljenje transplantacije, gde su bolji uslovi smeštaja. Tako joj je omogućeno i da bude sama u sobi, što je za nju, u takvom stanju, komfornije.

- Glumica je izrazito depresivna i u bolnici je trenutno više zbog takvog psihičkog stanja nego zbog povreda pri padu, koje će biti sanirane bez agresivnih metoda u smislu hirurgije - navodi naš izvor iz Urgentnog centra. - Naravno, čeka se i neki period da se fizički oporavi od pada, ali u suštini ovde je sada više preventivno.

Kako saznajemo, Nedini prijatelji su u svakodnevnom kontaktu sa njenim suprugom, ali postoji dogovor da je ne uznemiravaju i ne posećuju u bolnici sve dok porodica ne proceni da je vreme za susrete. Svi su, istovremeno, nedvosmisleni u stavu da Neda i Milorad žive u dugom i harmoničnom braku i veoma su pogođeni insinuacijama koje se pojavljuju u pojedinim medijima.

OPORAVAK ČETIRI MESECA

Posle preloma tri pršljena, sa povredama koje su pri padu sa trećeg sprata, i prema rečima lekara, mogle da budu mnogo ozbiljnije nego što jesu, oporavak Nede Arnerić trajaće minimum tri-četiri meseca, što uključuje i rehabilitaciju sa fizikalnom terapijom. Moguće su i propratne komplikacije sa kičmom ako je pri padu došlo do pomeranja diskusa iz međupršljenskog prostora.

Izvor: Informer

Pogledajte još