POKAŽI MU KAKO: 3 najeksplozivnije ANALNE poze

Orgazam prilikom analanog seksa se svrstava u najsnažnije koje naše telo može da doživi. Ako je već tako, pokaži mu kako da te zadovolji da tražiš još... Ove poze mora da nauči!

KAUBOJKA - Muškarac leži na leđima, a žena ga je opkoračila, bukvalno zajahala i sedi na njemu. Ovako žena ima kontrolu da primi penis onoliko duboko koliko joj prija, a muškarac ima pogled na sve što mu je potrebno za vrhunac. Njemu su ruke slobodne da je mazi po grudima, i stimuliše klitoris i vaginu.

KAŠIKA - Oboje leže na bokovima, muškarac iza žene, čvrsto priljubljen uz nju. Ova poza je idealna jer ne zahteva neku veću fizičku snagu, tela su priljubljena što dodatno doprinosi uzbuđenju. Za žene će biti još eskplozivniji doživljaj, ako joj partner stimuliše klitoris tokom ove poze.

RVAČKA - Ona leži na leđima, on je između njenih nogu, njene noge su na njegovim ramenima, a zadnjica je pridignuta da penis može lepo da klizme u njen anus. U ovoj pozi je muškarac aktivniji, ali su mu i ruke slobodne, da njoj stimuliše klitoris i vaginu.

Pogledajte još