NOVINARI PEVALI ZA POMOĆ DECI: Održane prve humanitarne press karaoke

U sredu uveče, u Immo Outlet Centru na Novom Beogradu održano je prvo takmičenje Humanitarne IMMO PRESS karaoke, powered by Dove, na kojem su novinari pevali, a poznate ličnosti ih ocenjivale. Pobednik je imao privilegiju da odluči kome će dsetetu iz Fondacije "Budi human" donirati nagraduz od 50.000 dinara.

Pobedio je urednik portala Telegraf.rs Aleksandar Jovanović, zahvaljujući upečatljivom izvođenju starog hita Parnog valjka "Sve još miriše na nju" i legendarne pesme Bijelog dugmeta "Lažeš", ali su mu tik za petama bili Vesna Dedić sa svojom verzijom Čolinih "Podlugova", kao i duet dve Jelene – Petković i Ivandić, sa dve Zanine pesme "Mladiću moj" i "Majstor za poljupce".

(old_image)

U sjajnoj atmosferi, uz pratnju Davora Jovanovića i njegovog benda "Koncertmajstori", pred mikrofonom su se okušali brojni predstavnici medija. O pobedniku su odlučivali Aleksandar Šapić, Tanja Vojtehovski, Boris Trivan, Žika i Jelena iz Zane, Marko Stojanović, Jelica Kovačević, Ivan Tomić, Nenad Okanović, Žarko Stepanov, Danijela Vranješ, Boris Nikolić, Saša Mirosavljević Don, Filip Pat, Aleksandar Hadži Đurović i Đorđe David.

(old_image)

Brend Dove pripremio je poklone za učesnike i veliku donaciju za Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici.

Pogledajte još