SAVLADAJTE OVO GRADIVO: Seksualne veštine zbog kojih vas nikada neće napustiti

Ima žena koje se u krevetu toliko dobro snalaze da mušarce dovode do ludila. Međutim, ima i onih koje uz pomoć malih trikova dolaze do istog.

Ako želite da dovedete svog muškarca do ludila poslužite se našim savetima i malim seksualnim veštinama koje će ga potpuno oduševiti.

Kada planirate vruće veče, počnite sa predigrom ujutru

Kada planirate vruće veče, počnite sa predigrom ujutru. Trikovi koji će mu raspaliti požudu: zakačite mu nevaljalu poruku za brisač ili ga strasno poljubite pre nego što odlepršate na posao.

Simulirajte seks tokom predigre

Ovladajte ovom vrhunskom zavodničkom tehnikom: simulirajte seks tokom predigre. Ritmički mu sisajte prste ili klizite njegovom rukom gore-dole između svojih grudi. Izvodeći pretpremijeru onoga što sledi povećavate uzbuđenje, jer je to tako slično seksualnom odnosu, savetuju one koje znaju.

Erotski potencijal u svakodnevnim situacijama

Recimo da pred izlazak na sudar obuvate cipele sa visokom štiklom i shvatite da vam u njima noge deluju neviđeno seksi. Iskoristite to kasnije tako što ih nećete skidati ni u krevetu. Dobri ljubavnici uočavaju erotski potencijal svih svakodnevnih situacija, kažu stručnjaci.

Rizične situacije povećavaju uzbuđenje

Rizik da budete uhvaćeni povećava vašu želju za seksom, zato zavedite svog dragog na nekom polujavnom mestu. Tako na primer, ostavite roletne podignute dok vodite ljubav. U rizičnim situacijama vaše telo luči više testosterona i aktivira neurotransmitere u mozgu, što povećava uzbuđenje.

Izvor: NaDlanu
Foto: Yayimages

Pogledajte još