MAPA NJENOG ZADOVOLJSTVA: Nauči kako da je zadovoljiš i postani BOG ORALA

KORAK PRVI!

Za početak – nežno. Nežnim kružnim pokretima jezikom “opipavajte” klitoris, ali imajte na umu da je klitoris prepun nervnih završetaka i da je veoma osetljiv na dodir. Zato vam savetujemo da maksimalno opustite vaš jezik dok njime prelazite preko klitorisa, jer granicu između zadovoljstva i neprijatnog osećaja možete preći u sekundi. Naročito Vam savetujemo da ne mlatarate jezikom preko klitorisa u nastojanju da pokažete svoje oralne kapacitete, jer ćete time takođe postići efekat suprotan užitku. Lagano, nežno, opušteno…

KORAK DRUGI!

Sada pređite na lizanje celog predela oko ulaza u vaginu, ali i samog ulaza u vaginu, baš kao da ližete sladoled. Koliko dugo, kojim tempom i kojom tehnikom zavisi od vas i vaše kreativnosti. Mi vam možemo predložiti azbučnu tehniku koja će vam istovremeno odrediti i tempo i dužinu trajanja. Princip ove tehnike je da prethodno navedene pojmove, dakle ulaz i deo oko ulaza u vaginu, nežno prelazite jezikom, ispisujući redom slova azbuke – A, B, V… Žene najviše vole slovo M, tako da na njemu možete poraditi malo duže i ponoviti ga koji put, a vaša draga će negde već oko 15, 16 slova biti vidno (oralno) zadovoljna. Dakle, krenite po Vuku!

KORAK TREĆI!

Nakon azbuke, ne trebate razmišljati da li je vreme za grublju igru. JESTE! Ovo je trenutak kada jezičku tehniku dopunjujete prstima i usnama. Poljupce sa vrata spustite na njena donja VRATA. Njima pridružite i prste, ali polako, kao i sve do sada. Ovde se pokazuje vaše iskustvo, jer je pred vama finalni test – G tačka. Kao što smo već jednom napomenuli, možda postoji, možda ne postoji, ali to je njihov okidač i na vama je da ga nađete. Pri ulasku šaka je okrenuta dlanom na gore, a dva prsta kojima ulazite u vaginu blago su savijena. Prste uvucite tek do prvog zgloba, a zatim izvucite. Ovu radnju ponovite još nekoliko puta, a kada osetite prva podrhtavanja – navalite!

KORAK ČETVRTI!

Klitoris je kao i glavić. Što je uzbuđeniji brže se puni krvlju, bubri i stvrdnjava. Kada osetite da je porastao dva do tri puta više od svoje normalne veličine – spremna je! Sada u igru uvodite sisanje klitorisa uz blagu masažu ulaza vagine sa prstima i šakom još uvek okrenutim dlanom na gore. Poželjna je i intenzivna, ali spora masaža sa spoljne strane, malo iznad vagine, čime masirate G tačku spolja u isto vreme dok je jezikom i prstima masirate iznutra. Ono što će uskoro uslediti zove se PUNI orgazam, za koji ni ženama ne treba više od 5-6 minuta, naravno – ako znate pravu tehniku.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još