DNEVNI HOROSKOP ZA 14.MAJ: Ovan nema čvrst stav, Bik je svojeglav

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Nemate dovoljno jasan i čvrst stav po mnogim pitanjima jer ste skloni da menjate stavove pod uticajem drugih, naročito pod uticajem prijatelja koji žive u inostranstvu. Mnogi vas doživljavaju kao osobu koja je previše tolerantna prema mnogima koji to ne zaslužuju. Nervira vas ponašanje jednog Jarca ili Škorpije.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS
Dan pun neizvesnosti, naročito kada je u pitanju saradnja sa onima koji se predstavljaju kao vaši potencijalni saradnici. Poslovni partner je svojeglav a često menja raspoloženje a vi ne odstupate od svojih. Ne dozvoljavate nikome da vas tretira na način koji vam ne odgovara. Možete doći u konflikt oko nekih nebitnih pitanja, naročito sa pretpostavljenim.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Poslovi bi mogli dobro da se odvijaju iako namete baš razvijen smisao za organizaciju. Pomalo ste dezorijentisani i nedovoljno aktivni, čekate da vas neko pozove i ponudi vam da radite pod njegovim uslovima. Nemojte se previše cenjkati oko nečega što nije tako bitno za vaš posao, posebno ako se radi o maloj razlici u visini honorara.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Jedan od povoljnijih dana za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito za one koji već imaju razrađenje poslove i dobru reputaciju a rade sa strancima. Pokušajte da nađete način kako ubedite Strelca ili Devicu da u nečemu popuste. Mnogi imaju o vama lepo mišljenje i daće vam to jasno na znanje. Dobijate povoljne vesti od jedne Vodolije ili od neke Vage sa kojim ste u dobrim odnosima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Povoljan dan ako se bavite pitanjima od praktičog značaja zbog čega ćete imati priliku da se istaknete u poslu koji ima veze sa javnošću. Ne morate da brinete, sve je na vašoj strani, ali sa ženama, ma kog pola da ste, budite oprezni, čak i sa onima koje vam ulaze u kuću kao prijatelji. Imate mogućnost da se dogovorite sa nekim ko vam nešto duguje.
DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO
Dan vam donosi neke nove ideje u vezi sa poslom koji bi vam odgovarao, naročito ako se bavite naukom ili trgovinom. Ako ste vi nosilac projekta ili ste šef, vi sve organizujete, moraćete da napravite neki ustupak da bi vaši saradnici nastavili da rade istim tempom. Neko vam može postaviti pitanje novca ili nekih vaših dugovanja. Dobri odnos sa Strelcem Rakom ili Lavom mnogo vam znače.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Dobijate pozive od osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu u vezi sa mogućim nastavkom saradnje a jedan Rak, Strelac, moguće Bik vam nude posao u inostranstvu pod odličnim okolnostima. Ne bi trebalo da se previše opterećujete onim što o vama priča jedna Škorpija. Trudite se da nađete nov izvor prihoda.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Dobićete pozive sa više strana u vezi sa poslom i to će vam poremetiti planove ali će ponude biti povoljne. Očekujete podršku od vama dragih osoba, bilo da se radi o kolegama, osobama koje viđate na poslu ili od članova porodice. Ne ulazite u raspravu sa Ovnom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS
Verovatno ćete biti spremni da uđete sa mnogo žara u nove poslovne aranžmane. Pokušaćete da na najlakši način rešite problem sa nekim ko će biti spreman da vam izađe u susret oko nekih za vas ipak trenutno prioritetnih pitanja.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS
Bilo bi bolje da ne isterujete pravdu ma koliko da ste u pravu jer ćete verovatno morati da se raspravljate sa jednim Rakom, Devicom, Škorpijom ili Jarcem doći u konflikt oko nečega što biste najradije izbegli. Ne možete da nadmudrite one koji su sa vama inače u dobrim odnosima a kritikuju vas takođe s dobrom namerom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Dobro se osećate u društvu osobe koja ima veze sa inostranstvom i sa kojom možete ostvariti dobru saradnju samo ako budete dovoljno uporni da ostvarite ono što ste naumili. Ne odustajte od svojih planova čak iako znate da se sa njima jedan Jarac ili Rak najverovatnije ne slažu. Dobijate poziv da se sretnete sa osobom koja se bavi umetnošću.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Dan vam donosi mnogo toga nepredviđeno povoljnog, potrebno je da to prepoznate i da reagujete na način koji je najbolji po vas. Dobićete poziv za susret od nekog ko vam je oduvek bio simpatičan, moguće da se radi o kućnoj zabavi. Ne ulazite previše u raspravu o nekom Biku koji vas intimno mnogo i ne zanima.

Izvor: Conopljanews

Pogledajte još