NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA: Jelenin ubica spalio dokaze

- Istraga u vezi sa ovim slučajem je u toku. Sve priče meštana se proveravaju, pa i ova. Čovek je video požar na njivi koja se nalazi nedaleko od nasipa. Tvrdio je da se trava zapalila, ali sve je to čudno s obzirom na to da ona nije bila suva. Dalja istraga će utvrditi da li je tako neko pokušao da uništi tragove jer do sada nijedan nije bio dovoljan da se ubica uhapsi - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako je „Alo!“ već pisao, policija je izolovala nekoliko DNK tragova, jedan od njih je bio od njene svekrve Zorice Marjanović, međutim drugi je bio muški, ali za sada taj trag nije uticao na rezultate istrage.

- Upoređivanje tragova DNK je moguće samo sa DNK profilima koji su u policijskoj bazi. Ako nema poklapanja, klasičnim policijskim metodama, treba doći do osumnjičenog. Trag DNK tada samo potvrđuje sumnju da je privedena prava osoba, to jest da su njeni biološki tragovi nađeni na mestu zločina, odnosno žrtvi - objašnjava naš izvor.

Ono što svakako još otežava ovaj misteriozni slučaj jeste što policija nije našla ni mesto gde je Jelena ubijena niti predmet kojim je to učinjeno. Ako je ubica imao vremena, najverovatnije se drvenog predmeta otarasio.

Izvor: Alo!

Pogledajte još