VRUĆI SOLO NASTUP: Novi načini na koje možeš da MASTURBIRAŠ – nije za stidljive!

1. Na kolenima. Kleknite na krevet raširenih bedara i naslonite se na zid. Ova solo poza daje vam potpuni VIP pristup svakom deliću svoga tela – unutra i spolja. Uz to, povišeni protok krvi u karlicu u tom položaju dodatno će povećati vaš užitak.

2. Mokro i divlje. Dok stojite u kadi, jednu nogu stavite na gornji rub kade kako biste prstima (ili glavi tuša) omogućili slobodan pristup. Osim toga, stojite li uspravno, znači da svoje mišiće karlice možete pomerati za još veći orgazam, dok vam topla voda dotiče i najnedostižnija mesta.

3. Stari klasik (sa zapletom). Lezite na krevet licem okrenutim prema plafonu. Nakon što ste pronašli svoj hot spot, masirajte klitors jednom rukom, a drugom se poigrajte sa svojim vibratorom stimulišući G-tačku. Sad spustite glavu preko kraja kreveta. Rezultat? Eksplozivan orgazam.

4. Prijatno iznenađenje. Lezite na krevet potrbuške, savijte leđa i zadnjicu podignite prema gore. Nedominantnom rukom se poigravajte s klitorisom – i to suprotno od načina na koji to činite inače. Dakle, ako ste tip djevojke koja obično uživa u kružnim pokretima, pokušajte s dijagonalnim potezima ili obrnuto. Izazivajući samu sebe, stvorićeš osećaj kao da se s tobom poigrava tuđa ruka.

Izvor: nadlanu

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.