NAJVEĆA ZLOBNICA S MALIH EKRANA NEKAD I SAD: Ovo je Gabrijela Spanić danas (FOTO)

Gabrijela Elena Spanić Utrera rođena je 10. decembra 1973. godine u Venecueli, ali je poreklom sa ovih prostora. Naime, otac joj je bio Hrvat, a proslavila se ulogom u seriji "Zlobnica", jednom od najpopularnijih telenovela svih vremena.

Njen život može poslužiti kao scenario za jednu dobru telenovelu ali najveći skandal od svih, koji se I danas prepričava je svakako vezan za njenu ličnu asistentkinju, Marsiju Seleste Fernandez Babio, koja je uhapšena jer je mesecima trovala glumicu, njenog sina, majku i dadilju. Nedeljama se osećala loše, a detaljnim pretragama utvrđeno je da je otrovana velikom količinom amonijaka, najverovatnije namerno.

Uprkos veoma uzbudljivoj prošlosti, u poslednje vreme o Gabrijeli se ne zna mnogo.

Snimila je veliki broj serija, od kojih su kod nas prikazane "Za tvoju ljubav" (1999.), "Osveta" (2002.), "Zatočenica ljubavi" (2004.) i "Valerija" (2006.), ali nijedna nije ponovila uspeh "Zlobnice". Uporedo sa glumačkom, Gabrijela je gradila i pevačku karijeru, a od skoro promoviše i svoj parfem. Pre nekoliko meseci dobila je otkaz iz producentske kuće "TV Azteca", za koju je snimala od 2011. godine, kako se šuška, zbog svog veoma teškog karaktera i hirovitosti.

Prisetite se kako je izgledala nekad, a vidite je sad:

Izvor: nadlanu

Pogledajte još