DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ: Bik ima dobre aspekte planeta, Blizanci su svesni svoje ambicioznosti

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Možete očekivati pomoć od osobe koja vam obećala podršku i moguće da će se to odnositi na neki zajednički projekat i na finansijsku pomoć Sunce i Venera vam daju vam potreban elan i vi ćete rado pokazati svoj entuzijazam po pitanju posla koji podrazumeva saradnju sa mnogo mlađim saradnicima.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dobar aspekt između Venere u vašem znaku koji donosi želju za promenom i Mesecom u Devici čini vas aktivnim i spremnim da se bavite poslovima za koje je potreban dobar smisao za komunikaciju. Optimista se i pored nepovoljne pozicije Masa, planete koja ima veliki uticaj na vaš znak.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ma čime da se bavite svesni ste da treba da date sve od sebe da biste uspeli u onome čime se bavite. Malo ko je spreman da vas sledi i prihvati vaše uslove jer ste izuzetno ambiciozni. Ako ste nezadovoljni na poslu, nemojte dopustiti nikom da vas demorališe ili potcenjuje.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Mesec u Devici u večernjim satima i vi se ponašate kao da je došlo vaših pet minuta. Imate dosta energije i volje da nešto što je dugo bilo nerešeno sada uzmete u razmatranje. Shvatate da morate da budete aktivniji na poslovnom i porodičnom planu i tako se i ponašate.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Imate jasan cilj pred sobom i dobro znate šta ćete da uradite da biste sebi obezbedili bolje uslove za rad ili da biste prešli na bolje plaćeno radno mesto. Neko želli da budete deo njegovog tima i dobićete poslovnu ponudu koja bi mogla biti ono o čemu ste maštali. Poslovi sa strancima još uvek se ne odvijaju kako ste želeli.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Prilično ste opterećeni finansijama i ne vidite izlaz ili ne želite da prihvatite trenutno stanje kao realno. Ako ste već afirmisani i dobro uigrani u poslu, predstoji razgovor o velikom projektu koji će biti isplativ. Biće vam potreban savet jednog Jarca ili neke Vage vezi sa novcem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Želite nekome da date na znanje da ste dobronamerni i da ne želite da se vraćate nanesuglasice iz prošlosti ni u kom pogledu. Ako treba napravićete mudar dogovor sa Blizancima ili Vodolijom. Budite spremni na odlazak na zvanični skup na kome će se nalaziti osobe visokog ranga.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Povoljan dan za one koji žele da se upuste u nov posao nešto u vidu partnerskog odnosa ili za one koji su spremni da planiraju neke nove projekte. Moguć je razgovor u četiri oka sa Devicom ili Blizancima u vezi sa grandioznim projektom.Rak vam je privržen čak i ako niste toga svesni.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ne želite da se raspravaljate o onome što vas na neki način opterećuje u toj meri da niste spremni da o tome ni razmišljat niti da razgovarate. Rešeni ste da okrenete novi list i da se pozabavite svojim ličnim problemima i ciljevima na način koji to vama najviše odgovara.Trudite se da budete zanimljivi poslovnom saradniku.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Verujete da će se neko ko vam je ponudio saradnju držati dogovora.Ako budete u prilici da razgovarate otvoreno o svemu što vas opterećuje, bićete na nekoj vrsti dobitka, jer će ta osoba da vam ponudi rešenje koje će biti za vas pravi izbor. Moguć susret sa Blizancima ili Rakom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Trudite se da ignorišete sve ono što vas nervira i ako niste u stanju da rešite probleme verovatno ćete potražiti savet jednog Strelca ili Vage. Sa Rakom ili Blizancima možete doći u konflikt zbog nečega što oslikava vaše nerealne ambicije.Jarac pokušava da vas uveri u svoje dobre namere ali vi kao da na to ne obraćate mnogo pažnje.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Možete da izvučete maksimum iz saradnje sa Bikom i Rakom i nećete dopustiti da vam promakne bilo šta što oni rade, bilo to dobro ili loše. Planirate proširenje saradnje sa njima ali i sa jednim Jarcem, Ribama ali prema Devici ste uzdržani iako je ponudila saradnju.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.