HEPIJU SE JAVIO STARLETIN TATA: Nije još uvek spreman da je upozna

Kako saznajemo, prošle nedelje produkciju Televizije „Hepi“ pozvao je muškarac i tražio da razgovara sa glavnim producentom rijalitija „Parovi“, u kojem se trenutno nalazi njegova ćerka.

- On je rekao da je otac Mace Diskrecije i da je jedva skupio hrabrosti da pozove produkciju. Teško je izgovarao rečenice i sve vreme je ponavljao kako mu je žao zbog svega. Na pitanje ljudi iz produkcije da li želi da dođe u Beograd i da upozna Senadu, spustio je slušalicu. Onda je ponovo pozvao posle pola sata i izvinio se zbog ponašanja. Objasnio je producentima da još uvek nije spreman da dođe, naročito pred kamere, ali da želi da je upozna - priča naš izvor blizak produkciji i dodaje.

- Tražio je od producenata da mu kažu šta je potrebno Maci kako bi joj to i poslao. Nekoliko puta je pitao da mu daju spisak stvari koje su joj neophodne, i raspitivao se da li Senada ima šta da obuče - otkriva naš izvor.

Kako bi čuli o čemu se radi, i da li će do susreta doći, pozvali smo Televiziju „Hepi“:
- Ne bismo otkrivali planove našeg zabavno humorističkog programa, ali sasvim sigurno je da „Parovi“ postaju ozbiljna rijaliti serija. Ovo je format koji je pomerio granice, jer je daleko iznad običnog rijalitija. Ono što će postati sadržaj „Parova“ iznenadiće sve koji gledaju naš program. Hoće li doći do susreta Mace Diskrecije i njenog oca, videćemo uskoro.

Izvor: ALO!

Pogledajte još