BRZI I SLATKI: ODRŽANA PRVA PUZIJADA U SKOPLJU

Danas je održana prva Puzijada u Skoplju, u organizaciji najčitanijeg magazina Ubavina i zdravje i Kolor medije, kompanije koja je deo Color Press Group-e iz Novog Sada. Manifestacija se održala u City Moll-u u Skoplju, u sklopu Sajma za decu. Počela je u 12 sati sa panel-diskusijom Baby Frendly u kojoj su diskutovali najbolji eksperti iz medicine:dr. Aspazija Sofrijanova, direktorka Klinike za dečje bolesti, dr. Antoni Hristovski, pedijatar-neonatolog (Adžibadem Sistina), specijalist dermatolog-alergolog Nataša Jakovljević (Klinika za kožne bolesti)i prim. dr. Ivanka Stefanovska (Re-medika).

Nakon panel-diskusije, koja je privukla veliku pažnju, počela je najslađa trka ovog proleća. Apsolutni pobednik je David Manojlovski, koji je osvojio glavnu nagradu - automobilsko sedište za decu, poklon prodavnice Krš. Ostali prijatelji Puzijade, koji su obezbedili vredne poklone za sve učesnike, su: Teta Violeta, Ideal Šipka, Podravka, dm-marketi.

U trci je učestvovalo više od 70 dece, stare do 24 meseci, a osim pobednika Davida Manojlovskog, drugo i treće mesto su osvojili Aleksej Ristovski i Muhamed Aliu.

Prvu Puzijadu u Skolju je vodio poznati makedonski glumac Sašo Tasevski, a medijsku podršku je pružio i portal sezadeca.

Izvor: http://www.ubavinaizdravje.mk/

Pogledajte još