KAKVE SU VAM SEKS PROGNOZE: Ovnovima samo laki peting, Škorpijama maestralni oralac

OVAN
Ma koliko se trudili predstavnici ovog znaka, danas je najviše što će dobiti od partnera laki peting.

BIK
Bikovi danas nisu raspoloženi za seks, mučiće ih glavobolja. Ako partner bude dovoljno maštovit, možda se ogrebe za neku masturbaciju.

BLIZANCI
Dobre seks prognoze za Blizance. Partner je danas posebno raspoložen da udovolji svim njihovim prohtevima. Oral je zagarantovan.

RAK
Rakovi su danas posebno raspoloženi za maženje, pa će partner prepoznati tu želju i rado im udovoljiti. Seks neće biti baš eksplozivan, ali dovoljno zadovoljavajući.

LAV
Lavovi će se danas “igrati sami sa sobom”. Nepovoljan aspekt na polju seksa otežaće im da ubede partnera za seks, pa će tako zadovoljenje pružiti sami sebi.

DEVICA
Device danas pršte od seksualne energije, ali ne i partner. Ubedljiv po prirodi, ovaj horoskopski znak će na kraju ipak isterati po svom.

VAGA
Vage danas ne znaju šta bi htele. Malo bi se mazile, a onda bi opet strastveni seks... Zato će im seks danas biti mlak. Ni jedna ni druga strana neće biti presrećna.

ŠKORPIJA
Škorpija od jutra mašta o oralnom seksu. Na njenu sreću, partner oseća isto, tako da im sledi ekslpozivna oralna avantura.

STRELAC
Perverzni Strelčevi se danas neće zadovoljiti “običnim” seksom. Ubediće partnera i to vrlo vešto da isprobaju poze koje nikad do sada nisu praktikovali. I isplatiće im se.

JARAC
Jarčevi su danas u punoj seksualnoj snazi. I to njihov partner neće moći da ignoriše. Prepustiće im se u potpunosti, a današnji seks će oboje dugo pamtiti.

VODOLIJA
Vodilije su danas više u sado-mazo fazonu, nego za “običan” seks. To će partnera malo uplašiti, pa će im delimično udovoljiti - samo vezivanje i povez na očima.

RIBE
Ribe bi htele da ih partner iznenadi, ali ne umeju to da pokažu. Ako se odluče da začine seksi porukama, moguće da ih očekuje seks koji će dugo pamtiti.

Pogledajte još