NOVO DRUŽENJE U SC UŠĆE: Olimpijske igre u Riju se bliže!

Ovog meseca ispred tima koji će Srbiju predstavljati na Olimpijskim igrama u Riju, Ušće Shopping Center je posetila Anja Crevar. Anja je plivačica i najmlađi član Olimpijskog tima. Anja se sa posetiocima družila u subotu, a pored njene posete svi prisutni su imali priliku da vide i unikatnu sportsku opremu koja je nošena na Olimpijskim igrama još od davne od 1976. godine. Oprema je nošena u Atini, Montrealu, Londonu i Pekingu, a ovo je prvi put da u sklopu mini izložbe oprema bude izložena javnosti i to baš u Ušće Shopping Centru.

Na štandu Vojvođanske banke, svi posetioci su mogli da se upoznaju sa posebnom ponudom i pogodnostima namenjenim korisnicima Olimpijske kartice. Vojvođanska banka je zvanična banka Olimpijskog komiteta Srbije, a svi zainteresovani su tokom vikenda mogli da učestvuju u Facebook foto konkursu i osvoje tablet, slikajući se kao olimpijci Marko Novakovi ćili Anja Crevar.

Olimpijski komitet Srbije i magazin Lepota i Zdravlje vas pozivaju da se družite sa olimpijcima i tokom juna i jula mecesa i to uz sjajnu zabavu i druženje. Podržimo zajedno naš tim za Rio!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.