MILA IMA SAMO JEDNU ŽELJU Pomozimo joj da sačuva vid

Mila je rođena kao normalno i zdravo dete, ali joj je dijagnostifikovan poremećaj rasta. Uz taj problem, izgubila je vid na jednom oku i u opasnosti je da ga izgubi i na drugom. Mila je prošla terapije vezane za problem sa rastom, i sada je prioritet da joj se sačuva vid.
Uprkos teškoćama koje joj je život nametno, kao i stalnom strahu da više neće moći da vidi, Mila je vesela i nasmejana. Ide u osnovnu školu i uzoran je đak. Obožava životinje, ima dve kuce i četiri mace. Najviše vremena provodi sa starijim bratom i sestrom koji su joj najlepše društvo i najveća podrška.

(old_image)

Kao i svako dete voli da gleda crtaće, naročito Štrumfove i Sunđer Boba, a svako veče obavezno gleda seriju “Sinđelići”.

Mala Mila živi sa bratom sestrom i sa nezaposlenim roditeljima u veoma teškim uslovima. Pošto roditelji školuju troje dece, a žive od socijalne pomoći i dečjeg dodatka, nisu u mogućnosti da prikupe sredstva neophodna za Miline kontinuirane terapije i operaciju očiju u Rusiji. Oni su prinuđeni da zatraže pomoć od svih dobrih i humanih ljudi, kako bi Mila sačuvala vid.

Mili možete pomoći putem SMS-a, tako što ćete upisati broj 63 i poslati na 3030. Cena poruke je sto dinara. Njoj takođe možete da pomognete i uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i platnom karticom na linku e-doniraj koji možete naći na sajtu budihuman.rs.
Vaše malo Mili može da promeni život!

Pogledajte još