OPSEŽNA POTRAGA: Šinejd O'Konor je nestala

TMZ javlja da vlasti veruju da je Šinejd O’Konor „sklona suicidu“ i da je poslednji put viđena oko 13 časova u nedelju, kada je krenula u vožnju biciklom u Vilmetu (Ilinois) u kožnim pantalonama, dukserici i crnoj jakni s kapuljačom.

Nije poznato ko je prijavio njen nestanak.

O’Konorova (49) je prošlog novembra objavila post koji su mnogi protumačili kao „oproštajnu poruku“, tvrdeći da je uzela preveliku dozu pilula zbog „surovosti“ njene porodice.

Kasnije je pronađena živa i prisebna, ali je dobila medicinsku negu.

Samo nekoliko sati pre nego što je poslednji put viđena, Šinejd je na Fejsbuku objavila poruku koja je, izgleda, upućena njenom najstarijem sinu Džejku Rejnoldsu.

„Džejk, idi na sud u utorak i uzmi starateljstvo nad tvojim bratom iz Tusle. Moj advokat će omogućiti ilegalni put tebi i Donalu da dođete do njega u Tusli (da lažete policajce i tako to) s čim je sudija upoznat. Očekuj da se nađeš u nevolji. Zapravo, najbolje je da i sam povedeš advokata. Ali više ne napuštaj svog brata ili bilo koju od mojih beba. Ono što si ti uradio svom bratu i svojoj majci je DOSLOVNO kriminal“, napisala je Šinejd.

Pevačica se prošle godine žalila na društvenim mrežama da ju je sin Rejnolds, sa devojkom, doveo do očaja svojom „surovošću“.

Donal, pomenut u postu, verovatno je muzičar Donal Lani, otac njenog 12-godišnjeg sina Šejna.

Tusla je agencija za dete i porodicu u Irskoj.

Agencija AP navodi da je O'Konor talentovana, ali problematična pevačica, koja je poznata po snažnom glasu, kao i obrijanoj glavi i oštrim kritikama prema katoličkoj crkvi i drugim institucijama.

Komičar Arsenije Hol je ovog meseca tužio O'Konor zbog njenog posta na Fejsbuku da bi istražitelji, koji ispituju ko je Princa snabdevao drogom, trebalo da ispitaju Hola. Ona je Hola, koji kao odštetu traži pet miliona dolara, optužila i da je nju drogirao.

O'Konor se proslavila hitom iz 1990. godine "Nothing Compares 2 U". Tu baladu je napisao Princ. Ipak, poznata je i po skandalima - posebno se našla na meti kritika 1992. godine kada je pocepala sliku pape Jovana Pavla Drugog.

O'Konor je pre više od decenije dijagnistifikovan bipolaran poremećaj. Godine 2007. u emisiji Opre Vinfri, pre nego što će dobiti dijagnozu, priznala je da se bori sa samoubilačkim mislima i užasnim strahovima. Pre četiri godine otkazala je planiranu turneju, navodeći da su joj doktori savetovali da se odmori "posle nervnog sloma".

O'Konor se udvala četiri puta i ima četvoro dece, a 2014. godine je potpisala ugovor o pisanju memoara.

Izvor: DailyMail

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.