VEŽI GA, IZLUDI GA: Uradi OVO i zapamtiće seks s tobom do kraja života

Ako niste do sada, vreme je da u svoj seksualni život uvedete malo vezivanja. Ali, ni ova igrica nije tako jednostavna. Da bi oba partnera uživala, morate prvo da naučite kako da to radite kao profi.

Prvo mu vežite ruke oko zglobova i za krevet. Svideće mu se što preuzimate kontrolu i što vam prepušta svu moć. Iščekivanje sjajnog seksa je već dovoljan stimulans.

Opkoračite ga i sedite na njega, i polako skidajte odeću. Neka uživa u pogledu na vaše telo. Povremeno ga dodirujte po penisu, mazite, ali ne prelazite na potpunu akciju. Iščekivanje mora još da traje i da raste.

Kad mislite da je već dovoljno uzbuđen, stavite mu povez preko očiju. Ovo će potpuno promeniti situaciju, budući da ne vidi, neće znati šta da očekuje i tako će svaki dodir za njega biti duplo eksplozivniji. Poznato je da kad nam jedno čulo otkaže (u ovom slučaju ga onemogućimo), ostala primaju impulse hiljadu puta jače.

Pređite na oral. Nežno, tek malo ga stavite u usta, pa se odmaknite i prislonite grudi uz njegove usne. Vratite se na njegov penis. Smenjujte poze i taktike, sve dok ne vidite da je blizu da doživi orgazam.

Sad je trenutak za seks. Do samog kraja mu držite povez na očima, a pre nego što će doživeti orgazam, skinite mu povez da vam vidi lice. To će još više pojačati intenzitet vrhunca.

Pogledajte još